pelasia Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 25 minutes ago, andyopole said: To jest myśl! Fireplace i patyki mam. Kiełbasę wyjdę z zamrażarki, z głodu nie zginę. BBQ wciagne do garazu, bede mial na czym gotowac. Prąd obiecali na poniedziałek, kuuuua! W poniedzialek ??? Dobrze, że u was w miare cieplo. U nas chyba -11 F zapowiadają dzis w nocy, a obecnie okolo 6F na zewnatrz. Na ogniu sobie mozna ładnie wode ugotowac, w termosik wlozyc i ciepla herbatke caly dzien popijac. A ze ja herbatownik to o priorytetach od razu mysle! Dasz rade Andy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Godzinę temu, pelasia napisał: W poniedzialek ??? Dobrze, że u was w miare cieplo. U nas chyba -11 F zapowiadają dzis w nocy, a obecnie okolo 6F na zewnatrz. Na ogniu sobie mozna ładnie wode ugotowac, w termosik wlozyc i ciepla herbatke caly dzien popijac. A ze ja herbatownik to o priorytetach od razu mysle! Dasz rade Andy. U mnie 0°C. W domu 57F. Szukam kwatery u przyjaciół ale u nich też nie ma prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Tyllo rozpalaj ogień w swoim fireplace i siedz z kocem blisko. Moze przed poniedziałkiem usterke naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 W dniu 12.02.2021 o 18:52, andyopole napisał: Oni już grają? Nie wiedziałem. Zaczęli 1 stycznia. Od "topu wszechczasów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 14 minut temu, pelasia napisał: Tyllo rozpalaj ogień w swoim fireplace i siedz z kocem blisko. Moze przed poniedziałkiem usterke naprawia. Znając stan tutejszej energetyki to może potrwać dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Chciałem pójść do pracy zamiast siedzieć w zimnym. Tam też nie ma prądu. Mój boss też ma zimno w domu. Idę poszukać mojego narciarskiego kombinezonu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Żeby gładko wejść w tłusty wtorek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 @mola cuda!!!!!! @andyopole zyjesz jeszcze? Nie zamarzles w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 3 godziny temu, pelasia napisał: @mola cuda!!!!!! @andyopole zyjesz jeszcze? Nie zamarzles w nocy? @mola, cuda. Żyję, wciągnąłem BBQ do domy. Dziś zdobyłem pełna butle gazu więc jakoś przetrwam. W nocy nie grzeję. Dziś rano miałem w domu 45F. Dwie kołdry i koc, było ciepło. Jutro wolne bo w pracy też nie ma prądu. U nas obiecali na poniedziałek rano ale mocno w to wątpię. Dzis zrobiłem 50 mil w poszukiwaniu propanu i benzyny, połowa dróg zamknięta bo leżą drzewa i słupy. Tylko highwaye są czyste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Co tam się u Was andy stało, że aż taka awaria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi