andyopole Napisano 16 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2021 Wlasnie ogladam wiadomosci na NBC. @pelasia ulepilas balwana czy jeszcze odwalasz snieg z drajłeja? Mowia ze 4 stopy nasypalo. Cytuj
pelasia Napisano 16 Marca 2021 Zgłoś Napisano 16 Marca 2021 Ha ha ha u nas 19", wiec duza roznica z 91" ktorymi nas straszono. Sloneczko dzis swiecilo i juz polowy nie ma, przynajmniej u mnie przed domem. Balwana z mlodym chcialam wczoraj ulepic ale dzieciak w sniegu do pasa sie ruszyc nie mogl, no i sie za bardzo nie chcialo kleic, wiec sie porzucalismy troche i radocha byla. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 17 Marca 2021 Zgłoś Napisano 17 Marca 2021 Chcialam powiedziec, ze dzisiaj zaczynam ostatnie 8 tygodni na drodze do associates degree. Juz niedlugo bede miala papier w reku. Jestem tez w polowie drogi do bachelor's. Ufff! 3 5 Cytuj
andyopole Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 Nasi gwiazdorzą. Szczyt głupoty. https://www.newsbreakapp.com/n/0YxtReQC?share_id=eyJ1c2VyaWQiOjU3NDkzODQxLCJkb2NfaWQiOiIwWXh0UmVRQyIsInRpbWVzdGFtcCI6MTYxNjExMzY3NDI4MH0=&share_destination_id=NTc0OTM4NDEtMTYxNjExMzY4NjY1OQ==&s=a7&pd=03tEm1FE&hl=en_US 1 Cytuj
kzielu Napisano 19 Marca 2021 Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 Concord, NC (okolice Charlotte, dokładnie Charlotte Motor Speedway). Nie wiem czy mają tanie Crocsy ale to pierwszy Lidl który widziałem w US. 1 1 Cytuj
mola Napisano 19 Marca 2021 Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 1 godzinę temu, kzielu napisał: Nie wiem czy mają tanie Crocsy Crocsy - moje obuwie pandemiczne. Jak to mawia moja dobra znajoma: „crocs. Trade your dignity for comfort” 3 Cytuj
andyopole Napisano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 15 minut temu, mola napisał: Crocsy - moje obuwie pandemiczne. Jak to mawia moja dobra znajoma: „crocs. Trade your dignity for comfort” Mam takie, a jakże! Używam ich gdy idę rano po szczypiorek i rzodkiewkę na sniadanie a trawnik jest mokry od rosy. Chodzenia w nich na co dzień sobie nie wyobrażam. Cytuj
Sebol83 Napisano 19 Marca 2021 Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 Lidl - Maja rozmach ...... ( jak to mowi Pewien przedsiębiorca w filmie ) Ciekawe czy sie przyjmie w USA i jak wyglada cenowo Oby tylko nie było zamieszek o karpia przed swietami A crocsy - osobiscie nie mam, ale moja corka ( lat 5 ) nie wychodzi z nich - mowi ze sa najlepsze - a tylko rozowe Cytuj
Kleofas11 Napisano 19 Marca 2021 Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/michnik-w-sandalach-u-komorowskiego-co-za-luz/yq0mz5s Ten model jest najlepszy do odebrania medalu z rąk Prezydenta RP. Konkretnie chodziło o "za wybitne zasługi dla transformacji ustrojowej Polski i kształtowanie demokratycznych zasad państwa prawa". https://wiadomosci.wp.pl/wpadki-politykow-6038705284314241g/12 Cytuj
Joanna30 Napisano 19 Marca 2021 Zgłoś Napisano 19 Marca 2021 Też mam crocsy Od lat biegam w nich po biurze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi