andyopole Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2021 To nie była moja muzyka ale na "szkolnej choince" w 3 lub 4 klasie, we czterech śpiewaliśmy tę piosenkę Trubadurów, wtedy byl to ich wielki przebój. Cytuj
Patipitts Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 No i na mnie przyszla pora jutro pierwsza dawka Pfrizera. Maz mial 2 dni temu i tylko lekko reka go bolala, Mam nadzieje ze Ja tak samo przejde bo generalnie mocno przechodze szczepienia nawet na zwykla grype. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
mola Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Patipitts napisał: No i na mnie przyszla pora jutro pierwsza dawka Pfrizera. Maz mial 2 dni temu i tylko lekko reka go bolala, Mam nadzieje ze Ja tak samo przejde bo generalnie mocno przechodze szczepienia nawet na zwykla grype. Sent from my iPhone using Tapatalk Po Modernie i Pfizerze to chyba sporo ludzi dopada dopiero po drugich dawkach. Na pocieszenie - my już po drugiej dawce Moderny. Męża dopadły objawy grypowe na jeden dzień, ja - nic prócz lekkiego stanu podgorączkowego przez może 2h. Cytuj
kzielu Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 1 minute ago, mola said: Po Modernie i Pfizerze to chyba sporo ludzi dopada dopiero po drugich dawkach. Na pocieszenie - my już po drugiej dawce Moderny. Męża dopadły objawy grypowe na jeden dzień, ja - nic prócz lekkiego stanu podgorączkowego przez może 2h. U mnie nic zupelnie po drugiej dawce Moderny (we wtorek wiec chyba juz nic nie bedzie). U znajomej - ze dwa dni miala goraczke i generalnie marnie sie czula. Cytuj
katlia Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Mlodsi ludzie -- przed 40stka -- maja tendencje do chorowania troche po drugiej dawce. To taka mala zemsta starszego pokolenia Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez katlia Cytuj
Xarthisius Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 37 minutes ago, kzielu said: U mnie nic zupelnie po drugiej dawce Moderny (we wtorek wiec chyba juz nic nie bedzie). U znajomej - ze dwa dni miala goraczke i generalnie marnie sie czula. Mnie to dopadlo w nocy, mogles przespac, a mnie Syn obudzil. W sumie bardziej przypominalo kaca, niz grype. Bol glowy, "cisnienie" w stawach, dreszcze. Wzialem tylenol i poszedlem spac. Cytuj
ilon Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 Ja w ostatni piatek mialam Johnson&Johnson. W piatek czulam sie troszke zmeczona, a w sobote, dokladnie jak @Xarthisiusnapisal, czulam sie jakbym miala poteznego kaca. Wszystko mnie bolalo, bylam zmeczona, bylam bardzo wrazliwa na swiatlo, ze nawet ogladanie telewizora jakos nie sprawialo radosci. Tak mnie caly dzien trzymalo. W niedziele wstalam po chyba 11 godzinach spania i czulam sie zdecydowanie lepiej. Dobrze, ze tylko jedna dawka, bo ramie mnie tak bolalo ze 3 dni nie moglam lewej reki uzywac Cytuj
Roelka v.2 Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 1 hour ago, Patipitts said: No i na mnie przyszla pora jutro pierwsza dawka Pfrizera. Maz mial 2 dni temu i tylko lekko reka go bolala, Mam nadzieje ze Ja tak samo przejde bo generalnie mocno przechodze szczepienia nawet na zwykla grype. Sent from my iPhone using Tapatalk U mnie po pierwszej dawce tylko bol reki i lekki bol glowy. Pod koniec miesiace ide po druga dawke. Tez czytalam, ze po drugiej efekty uboczne moga byc troche bardziej intensywne. Czytalam tez, ze kobiety gorzej odczuwaja efekty po COVIDowej szczepionce. U mnie by sie zgadzalo, bo meza nawet reka nie bolala. :p Cytuj
kzielu Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2021 1 hour ago, Xarthisius said: Mnie to dopadlo w nocy, mogles przespac, a mnie Syn obudzil. W sumie bardziej przypominalo kaca, niz grype. Bol glowy, "cisnienie" w stawach, dreszcze. Wzialem tylenol i poszedlem spac. Kaca nigdy nie mialem wiec nie wiem w sumie, ale chyba nic mi nie bylo... Wczoraj pierwszy raz na MTB (od pazdziernika - pogoda) dosc konkretna trase zrobilem w ~82F i bylo spoko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi