kzielu Napisano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 5 minutes ago, Sebol83 said: Ej, A czy to prawda ze w USA w TV jest tak dużo reklam , że nie da rady obejrzeć żadnego filmu / programu? Czy to jakiś fake news? Prawda. Nikt specjalnie chyba filmow jako takich w TV to nie oglada, na glownych kanalach zreszta praktycznie ich nie ma, sa seriale ktore ogladac w miare sie da. Cytuj
mola Napisano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 28 minut temu, Sebol83 napisał: Ej, A czy to prawda ze w USA w TV jest tak dużo reklam , że nie da rady obejrzeć żadnego filmu / programu? Czy to jakiś fake news? Dawno, dawno nie oglądałam tv w Pl, także mogę nie pamiętać, ale z tego co pamietam to serial co ma około 43 minut treści leciał w bloku godzinnym (np. między 21 a 22). Tu jest tak samo. Różnica jest taka, że w Pl były 2-3 dłuższe bloku reklamowe, tu będzie ich dwa razy więcej, tyle że krótszych. Osobiście nie oglądamy dużo tv (w rozumieniu „tradycyjnym”) i nie mamy kablówki, za to mamy wykupiony dostęp do Hulu w opcji bez reklam, gdzie większość telewizyjnych seriali jest emitowana dnia następnego po premierze w tv i bez reklam. W naszym planie można tez mistrzostwa Europy w piłce na żywo oglądać Cytuj
andyopole Napisano 18 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 47 minut temu, Sebol83 napisał: Ej, A czy to prawda ze w USA w TV jest tak dużo reklam , że nie da rady obejrzeć żadnego filmu / programu? Czy to jakiś fake news? Znawcy twierdza ze więcej niż w Polsacie... Fakt jest też taki że nie ma za TV żadnych abonamentów. 1 Cytuj
andyopole Napisano 18 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 Piatek, piateczek, piatunio. Doszedlem qrcze do takich czasow ze lata uciekaja coraz szybciej a tygodnie dluza sie niemilosiernie. U mnie szykuje sie upalny weekend, w niedziele odgrazaja sie ze bedzie 35C. Milego odpoczynku zycze wszystkim! 2 Cytuj
andyopole Napisano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2021 Upały nadchodzą a moja lodówka pomimo pełnego pojemnika odmówiła wydania lodu do szklanki, wszystko się kręci jak trzeba a lodu ni tu hu! Noż, urwał nać! Dwa dni po upływie gwarancji! Dzięki Bogu i mądrym ludziom mamy Internet. Wprawdzie nie znalazłem mojego modelu ale złapałem trop i już lód jest! Cytuj
pelasia Napisano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2021 Andy, powiem ci sekret, tylko nie mow nikomu , lod mozna samemu sobie latwo zrobic, bez naciskania guzika na lodowce Cytuj
andyopole Napisano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2021 Teraz, pelasia napisał: Andy, powiem ci sekret, tylko nie mow nikomu , lod mozna samemu sobie latwo zrobic, bez naciskania guzika na lodowce No co Ty? Naprawdę? Kupiłem sobie lodówkę na urodziny bo wiedziałem że z czasem zrobię się leniwy... Cytuj
Roelka v.2 Napisano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2021 Macie jakies plany na weekend 4 lipca? Do nas po raz pierwszy przyjezdza rodzina meza. Do tej pory mialam z jego rodzina ograniczony kontakt (widzimy sie srednio raz na 3 lata :)) wiec troche sie stresuje. Maz chce zebym zrobila bigos i pierogi. Chce zeby rodzina doswiadczyla "polskiego" jedzenia. Wiec bedzie ciekawie. Cytuj
Xarthisius Napisano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2021 A ja sie chcialem pochwalic, ze ukonczylem projekt z okazji dnia ojca: Wszystkim Tatom wszytkiego najlepszego! 2 1 Cytuj
andyopole Napisano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2021 19 minut temu, Xarthisius napisał: A ja sie chcialem pochwalic, ze ukonczylem projekt z okazji dnia ojca: Wszystkim Tatom wszytkiego najlepszego! Uuu, poważna inwestycja! Za życzenia dziękuję i wzajemnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi