Xarthisius Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 2 hours ago, ilon said: My bylismy w IL na weekend. Chcielismy wziac z nami psy, wiec jechalismy autem. Wrocilismy wczoraj i w sumie po takim dlugim weekendzie potrzebuje juz zaraz nastepnego weekendu zeby sobie odpoczac. Chcesz mi powiedziec, ze te gory z nowego zdjecia profilowego to z IL?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 1 minute ago, Xarthisius said: Chcesz mi powiedziec, ze te gory z nowego zdjecia profilowego to z IL?! Haha zdjecie akurat z Morskiego Oka, wiec prawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 2 godziny temu, ilon napisał: Haha zdjecie akurat z Morskiego Oka, wiec prawie Wszak IL to Ciupagowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 jak usunąć konto na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 28 minut temu, mati.cfc napisał: jak usunąć konto na tym forum? Ktoś już kiedyś zwrócił się do mnie z taka prośbą i jeśli dobrze pamiętam to tylko @Admin ma taka kompetencję więc pisz do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 ok dzięki napisalem mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Nie wiem jak u Was ale dzisiaj szkoły w Orange County zakończyły rok szkolny. Czas na krótki wydłużono weekendowy wypad, gdzie nie trzeba wracać na szybcika w niedzielę wieczorem do domu. Ten rok szkolny przeleciał mi strasznie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 8 hours ago, mcpear said: Nie wiem jak u Was ale dzisiaj szkoły w Orange County zakończyły rok szkolny. Czas na krótki wydłużono weekendowy wypad, gdzie nie trzeba wracać na szybcika w niedzielę wieczorem do domu. Ten rok szkolny przeleciał mi strasznie szybko U nas sie skonczyl w srode w zeszlym tygodniu. Start 15 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 U mnie ostatni dzien nauki 15 czerwca. Dla mnie rzecz istotna bo codziennie przejezdzam obok dwoch szkol i speed limit oraz school busy w okolicy doskwieraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 W dniu 31.05.2023 o 19:53, Gość napisał: ok dzięki napisalem mu Widze ze kolega z Chicago rozstal sie z nami skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi