katlia Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2 hours ago, mola said: Do pasa zaćmienia całkowitego mamy godzinkę drogi. Ale super! Zazdroszcze. My jestesmy w Denver, wiec moze 70% zacmienia. Polowa Colorado wyjechalo do Dallas ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Ja jedynie mogłem do San Antonio - Ale tam forecast na dzisiaj jest fully cloudy. Monitorowałem forecast do piątku i odpuściłem w końcu. Byłoby to trzecie moje totality w życiu. Zazdroszczę i pozdrawiam tym co zobaczą dzisiaj efekt pierścionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia U mnie 7 lat temu było 100%. Dziś tylko 25%. W sklepach było mnóstwo okularów do nabycia ale i tak zabrakło dla tych co się zagapili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Ja wam też wszystkim zazdroszczę Z tego co widzę na social media to niektórzy przygotowują się na zaćmienie jak na koniec świata. Ale będą rozczarowani gdy nic się nie stanie i po 2 minutach będzie po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia (edytowane) A u nas ludzie sfrustrowani, bo czekali na ostatni moment aby okulary kupic i juz nigdzie nie mozna znalesc. Oczywiscie pretensje do swiata z tego powodu. Za kazdym razem jak jest zacmienie, pelne czesciowe czy minimalne, zawsze te same historie. @Roelka v.2 nie dwie minuty a troche ponad cale 4 Edytowane 8 Kwietnia przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raski Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia U mnie 99% Kolega twierdzi że ten 1% ma znaczenie i przed chwilą wyruszył postać w korku w stronę Indiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Z doświadczenia ci powiem że ma kolosalne znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Jeszcze jedziemy 36 na wschód. Ruch jest większy w jedną stronę, więc na pewno wiele osób jedzie tylko za zaćmienie, ale wszystko płynnie. Gorzej trochę w stronę Na południe do Terra Heute. Nasz cel: trzymajcie się mocno - okolice Poland, IN niebo na 3 z plusem. Będzie zaćmienie przez cienkie chmury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia U mnie 7 lat temu było kilkanaście osób. Część została na grillu, część pojechała natychmiast do domu. Pogrilowalismy do wieczora a Ci szybcy odstali ten czas w korkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Musze powiedziec ze o ile te cale zamieszanie zwiazane z zacmieniem to bylo troche zawracanie glowy i bardziej problem (bo ludzie sie zjezdzali do OH) to te krotkie pelne zacmienie to widok i wrazenie jakich malo na swiecie. Pogoda dopisala i na te kilkadziesiat sekund mozna bylo zdjac okulary i spojrzec golym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi