ilon Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 14 minut temu, KaeR napisał: W przyrodzie musi byc balans. Hej, Ty tez mozesz sobie wnuka urodzic i szefowa bedzie miala za dwie roboty. Nie czekajac na odpowiedz szefa, kupilem bilet do Polski... w SAS. Zanim znow polece United to sie musze na judo zapisac. I tak jest dosc wolno teraz. Cos sie te karabiny nie sprzedaja w kwietniu Kiedy lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 52 minuty temu, ilon napisał: I tak jest dosc wolno teraz. Cos sie te karabiny nie sprzedaja w kwietniu Kiedy lecisz? W okolicach polowy maja. Wiekszosc ludzi, z ktorymi pracuje leci do Grecji w tym czasie, wiec co bede tak sam siedzial. :> Musicie wypuscic jakas serie kolekcjonerska, np. zloty Trump lub Civil War 2018. Wczoraj byl u nas nasz gubernator. Zalozylem krawat z kolekcji Trumpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Patipitts napisał: przesoliłem zupę, zalałam kuchnie woda Kobieta czy facet? Zdecyduj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Jackie napisał: Kobieta czy facet? Zdecyduj się Jackie nie dobijaj dziewczyny, dość ma dzisiaj problemów i na dodatek słownik nie chce z nią współpracować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 4 godziny temu, KaeR napisał: W przyrodzie musi byc balans. Hej, Ty tez mozesz sobie wnuka urodzic i szefowa bedzie miala za dwie roboty. Nie czekajac na odpowiedz szefa, kupilem bilet do Polski... w SAS. Zanim znow polece United to sie musze na judo zapisac. To może skorzystam z okazji i gdyby Ci się chciało to może zapalniczkę byś mi przywiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 4 godziny temu, KaeR napisał: W przyrodzie musi byc balans. Hej, Ty tez mozesz sobie wnuka urodzic i szefowa bedzie miala za dwie roboty. Nie czekajac na odpowiedz szefa, kupilem bilet do Polski... w SAS. Zanim znow polece United to sie musze na judo zapisac. Podobno przed wejsciem na poklad rekawice bokserskie daja gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 A ja mam dzisiaj plan upiec ciasto juz na Wielkanoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 4 godziny temu, Patipitts napisał: A ja mam dzisiaj jakis zły dzien pech mnie od rana prześladuje barszcz mi wypadł z lodówki i musiałam ja myć, przesoliłem zupę, zalałam kuchnie woda, spaliłam mazurki i do tego rozpadało sie a ja musze z domu wyjsć jeszcze mam dzisiaj treningi, mam nadzieje ze sie nie potłukę albo nie okradną mnie po drodze... Spójrz na to w pozytywny sposob, przynajmniej nie musisz dzis leciec United Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 2 godziny temu, olmeca napisał: To może skorzystam z okazji i gdyby Ci się chciało to może zapalniczkę byś mi przywiózł To ta zapalniczka jeszcze nie przywieziona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Nadal nie przywieziona, bo pierdoła jaka miała ją zabrać o niej zapomniała lub mnie w ch...a zrobili, że ją dostanę. Na plus to już przeszłość, ale nadal walczę o odzyskanie swoich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi