andyopole Napisano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Ufff, ale mnie dzis przywalila robota. Caly tydzien sie opindalalem a dzis roboty huk! Przesylki do Chile, South Africa I na wyspe Reunion. Kto bez patrzenia w Google potrafi powiedziec gdzie ta wyspa znachodzi sie, a? Ja musialem popatrzec na G Earth bo nawet MapQuest zglupial. Jeszcze tylko poczekam z15 minut na UPS guy I weekend. Takim umordowany tym nicnierobieniem jak malo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2018 4 godziny temu, andyopole napisał: Nie zawsze chodzi o taniej. Ja tam wesela lubie, szczegolnie wiejskie. Ostatnio bylem dwa lata temu, niedaleko Choszczna w Szczecinskiem. Sala w remizie strazackiej z klimatyzacja, lazienki jak w Hiltonie. Wspaniala kuchnia. No, flaki moje sa smaczniejsze, nie wyszly im. Palenie tylko na zewnatrz, nikt nie lezal pod stolem, nawet nikt sie nie zataczal. Wszyscy sie swietnie bawili! ja pare lat temu bylem w takiej ogromnej chacie drewnianej w zakopcu... To wesele zapadlo mi bardzo w pamieci ze wzgledu na wiejski stoliczek w rogu calej sali...byl tam malutki swiniaczek z takim slodkim ryjkiem z ktorego to nosa wystawal tajemniczy kranik...po odkreceniu leciala dziwna substancja koloru lekko zoltawego...postanowilem sbrobowac owej substancji.. ..bimber poza tym: bardzo fajna impreza i niesamowite towarzystwo / znajomy wyszedl za goralke...Duzo picia i tanczenia...w sumie wiecej picia niz jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2018 8 godzin temu, andyopole napisał: Ufff, ale mnie dzis przywalila robota. Caly tydzien sie opindalalem a dzis roboty huk! Przesylki do Chile, South Africa I na wyspe Reunion. Kto bez patrzenia w Google potrafi powiedziec gdzie ta wyspa znachodzi sie, a? Gdzies kolo Mauritiusa. Mauritius niezalezne panstwo, Reunion chyba dalej departmentem zamorskim Francji jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Wlasnie wrocilismy z pieciodniowego wypadu do Orlando. Pogoda koszmarna ale Walt Disney World fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 (edytowane) 18 godzin temu, jkb napisał: Wlasnie wrocilismy z pieciodniowego wypadu do Orlando. Pogoda koszmarna ale Walt Disney World fajny Czemu koszmarna? Bo cieplo? Ja lece za niecale 3 tygodnie! Jak kochani weekend? Ja bylam na imprezce halloweenowej, oczywiscie w kostiumie. Nie spotkalam nikogo w takim samym, wiec sie cieszylam. Strasznie duzo policjantek bylo. Jedna moja kumpelka byla policjantka tez, a druga swat. Wiec bylam dobrze ochroniania cala noc Edytowane 29 Października 2018 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 53 minuty temu, ilon napisał: Czemu koszmarna? Bo cieplo? Ja lece za niecale 3 tygodnie! 80-85 stopni w 70-80% wilgotnosci Za trzy tygodnie moze byc nieznacznie chlodniej! Baw sie dobrze! My zrobilismy wszystkie cztery parki w cztery pelne dni pobytu i zaliczylismy prawie wszystkie glowne atrakcje Moje buty po 40 milach lazenia do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 4 minuty temu, jkb napisał: Baw sie dobrze! My zrobilismy wszystkie cztery parki w cztery pelne dni pobytu i zaliczylismy prawie wszystkie glowne atrakcje Moje buty po 40 milach lazenia do wymiany My bedziemy w Universal i Island of Adventures. Mamy dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 14 minut temu, ilon napisał: My bedziemy w Universal i Island of Adventures. Mamy dwa dni Universal jest super! Zwlaszcza, jesli jestes fanka Harry'ego Pottera. Naprawde mozna sie poczuc jak w Hogwarcie i Hogsmeade, wszedzie gra muzyka z filmu, jest naprawde fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 2 godziny temu, margherita_s napisał: Universal jest super! Zwlaszcza, jesli jestes fanka Harry'ego Pottera. Naprawde mozna sie poczuc jak w Hogwarcie i Hogsmeade, wszedzie gra muzyka z filmu, jest naprawde fajnie Bylismy w obydwu parkach trzy lata temu - dla fanow HP zdecydowanie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Szykują się podwyżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi