cee Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 ... moi rodzice właśnie dolecieli do PHX. Lecieli przez Dallas i niby nic dziwnego, ale kontrole jakieś ostrzejsze były w porównaniu do lat poprzednich. Mojego tatę wzięli na osobistą nawet Cytuj
ilya_ Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 Dnia 14.11.2018 o 14:10, ilon napisał: Lece na Floryde w piatek. Wlasnie mialam mowic, zebyscie sie nie martwili o mnie, ale najprawdopodobniej bede poza zasiegiem lekko ponad 2 tygodnie a ja wlasnie na dlugi weekend za tydzien chyba na flo polece. np w NY u mnie dzis wali sniegiem, deszczem i ziemnem ! Cytuj
margherita_s Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 Kochani, mam troche glupie pytanie (chociaz podobno takowych nie ma, sa tylko glupie odpowiedzi). Czego uzywacie zamiast koncentratu pomidorowego do zupy? Bylam dzis w polskim sklepie, ale zapomnialam kupic, a nie chce mi sie juz drugi raz jechac specjalnie po to, bo az godzina drogi. A niekoniecznie wiem, co mogloby ten koncentrat zastapic Cytuj
daisy1 Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 6 minut temu, margherita_s napisał: Kochani, mam troche glupie pytanie (chociaz podobno takowych nie ma, sa tylko glupie odpowiedzi). Czego uzywacie zamiast koncentratu pomidorowego do zupy? Bylam dzis w polskim sklepie, ale zapomnialam kupic, a nie chce mi sie juz drugi raz jechac specjalnie po to, bo az godzina drogi. A niekoniecznie wiem, co mogloby ten koncentrat zastapic Tomato paste, to właśnie jest przecier pomidorowy, do kupienia w każdym sklepie 1 Cytuj
margherita_s Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 9 godzin temu, daisy1 napisał: Tomato paste, to właśnie jest przecier pomidorowy, do kupienia w każdym sklepie Takie to proste? Dziekuje! Cytuj
andyopole Napisano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 12 godzin temu, daisy1 napisał: Tomato paste, to właśnie jest przecier pomidorowy, do kupienia w każdym sklepie polece ponglishem. Pasta to przeciez makaron!? Pomidorowy makaron, ot Ameryka! 1 Cytuj
jkb Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 14 godzin temu, ilya_ napisał: np w NY u mnie dzis wali sniegiem, deszczem i ziemnem ! U nas tez w koncu porzadnie sniegiem sypnelo. Pieknie sie na zewnatrz robi Cytuj
pelasia Napisano 16 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: polece ponglishem. Pasta to przeciez makaron!? Pomidorowy makaron, ot Ameryka! Tak, ale jest roznica pomiedzy pasta a paste Cytuj
andyopole Napisano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 25 minut temu, pelasia napisał: Tak, ale jest roznica pomiedzy pasta a paste Przeca godom ze to jezyk Brooklynsko - Jackowski 1 Cytuj
andyopole Napisano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2018 44 minuty temu, jkb napisał: U nas tez w koncu porzadnie sniegiem sypnelo. Pieknie sie na zewnatrz robi A ten znow swoje uwielbienia dla szuflowania sniegu z drajleja….. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi