Jackie Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2020 4 godziny temu, ilya_ napisał: nie moge dojsc do siebie Pogadaj z fachowcem. Ja kiedyś śmiałam się z terapii kanapowych (właściwie to dalej się śmieję) ale nawet jedna rozmowa z kimś kto ci uświadomi że twoje odczucia są normalne jest bezcenna. Mówię z własnego doświadczenia. Tak przy okazji - mam nadzieję że złapią skurwieli. 1 Cytuj
mola Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2020 Właśnie mąż przyszedł i mówi, że mu się w lipcu chyba konferencja w Portland OR szykuje i czy może jest to jakiś pomysł na krótki rodzinny wypad. Kto wie! Może uda się z @andyopole na kawę umówić? Cytuj
andyopole Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2020 17 minut temu, mola napisał: Właśnie mąż przyszedł i mówi, że mu się w lipcu chyba konferencja w Portland OR szykuje i czy może jest to jakiś pomysł na krótki rodzinny wypad. Kto wie! Może uda się z @andyopole na kawę umówić? Welcome to Oregon! Na dlugo? Cytuj
Xarthisius Napisano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2020 Just now, andyopole said: Welcome to Oregon! Na dlugo? Co poniektorzy tutaj, jak to sie ladnie mowi, jumped the gun... Maz sie musi zglosic, abstract napisac, dostac slot i wogole nie wiem kto powiedzial, ze rodzine zabiera... Ale jakby co 07/26-30. 2 1 Cytuj
BartekWSH Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2020 Cześć, czy istnieje elektroniczny pobór opłat za drogi w: Wisconsin, Minnesota, South Dakota, Wyoming, Colorado, Nebraska ? Czy w tych stanach drogi są płatne? W Sobotę wybieram się w podróż i zauważyłem, ze I-pass, ktory jest podlaczony do E-ZPass nie obejmuje tych stanow. ??? Cytuj
katlia Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2020 Teraz, BartekWSH napisał: Colorado W Colorado jest tylko pare platynych drog i mozna latwo uniknac. W Wyoming nie ma. Reszte to sie dowiesz uzywajac google. 1 Cytuj
BartekWSH Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) 9 minut temu, katlia napisał: W Colorado jest tylko pare platynych drog i mozna latwo uniknac. W Wyoming nie ma. Reszte to sie dowiesz uzywajac google. Dzieki, uzywalem google i pokazało mi tylko Illinois płatne. Nie ma większego znaczenia czy płatne, będę jechał samochodem z wypożyczalni i wolał bym, żeby pozniej nie otrzymali powiadomień o niezapłaconych bramkach. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez BartekWSH Cytuj
andyopole Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2020 4 minuty temu, BartekWSH napisał: Dzieki, uzywalem google i pokazało mi tylko Illinois płatne. Nie ma większego znaczenia czy płatne, będę jechał samochodem z wypożyczalni i wolał bym, żeby pozniej nie otrzymali powiadomień o niezapłaconych bramkach. Mają nr Twojej CC. Dopisza do rachunku. Cytuj
Jackie Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2020 Cztery domy od nas kręcą "Fargo" i tak jak początkowo wszyscy byliśmy podjarani tak teraz jest to upierdliwe bardzo Pogoda do doopy, do Izraela chcę wracać, tam tak pięknie było, łaaa 1 Cytuj
andyopole Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2020 19 minut temu, Jackie napisał: ,,, Pogoda do doopy, do Izraela chcę wracać, tam tak pięknie było, łaaa A gdzie obiecany fotoreportaz z Izraela? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi