katlia Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Welcome back, rzecze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 A w ogóle @mcpear, to miałem juz wcześniej wspomniec - coraz lepiej piszesz. We wcześniejszych latach średnio Cię kojarzyłem, ale ostatnimi czasy Twoje posty zaczęły się rzucac w oczy. Są bardzo zimne, bezemocjonalne i logiczne. Just the way I like it Nawet ja tak nie potrafię. Zawsze jak Cię czytam to przychodzi mi na myśl Spock ze Star Trek'a - "It's only logical.."....Albo , w momencie w którym Spock pytany o to dlaczego nie ulega stresowi i emocjom nawet w najbardziej stresujących i emocjonujących sytuacjach odpowiadał - "Would it help?".. Keep up the good work. Zresztą, jeśli juz o tym myślę, to @Xarthisius tak samo. Tez ma zawsze dobry contribiution. Takich ludzi jak Wy trzeba w necie więcej. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 11 minut temu, katlia napisał: Welcome back, rzecze! Thank you! Zycie toczy się dalej, a ze do mojej wcześniej przepowiedzianej amerykańskiej rewolucji coraz blizej.... to tak pomyślałem ze się zaloguję aby trzymac rękę na pulsie Czytam, nadrabiam tygodniowe zaległości, mam nadzieję, ze u Was wszystko okay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, rzecze1 napisał: Thank you! Zycie toczy się dalej, a ze do mojej wcześniej przepowiedzianej amerykańskiej rewolucji coraz blizej.... to tak pomyślałem ze się zaloguję aby trzymac rękę na pulsie Czytam, nadrabiam tygodniowe zaległości, mam nadzieję, ze u Was wszystko okay. U nas OK. Maz mial Covid ale nie chorowal bardzo i nawet byl dawca plazmy. Cztery osoby dostana przez niego pomagajaca terapie. W Denver sa oczywiscie protesty, ale po pierwszej nocy raczej spokojne, rzeczowe i spoko. Policja po tym pierwszym dniu dolaczyla sie do protestow i zrobili tego marsz Szykuja sie spore zmiany w przepisach vis-a-vis policji, juz reprezentanci dyskutuja o mozliwych nowych prawach. Moze cos naprawde konkretnego i dobrego z tego wszystkiego wyniknie. Co do trumpa, on tak sie kompromituje codziennie ze nawet nie chce mi sie z niego wysmiewac bo zrobilo to sie nudne. Jako demokratka Biden nadal mnie niepokoi (nigdy nie bylam wielka fanka) bo wydaje sie momentami starym, clueless i ze sklonnoscia do naprawde glupich wypowiedzi. Widze tez malo entuzjazmu co do jego kandydatury, chociaz Covid jednak zmienil realia kampanii wiec kto wie, moze byloby lepiej gdyby byla bardziej normalna kampania? A dzisiaj mielismy taki sztorm ze w okolicy wiatr wyrwal ogromne 90-cio letnie drzewa i moja ulica wyglada jak po tornado. 2020 nie przestaje zadziwiac. Czas apokalipsy. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Biden jest chodzaca porazka ale przy konkurencie wyglada jak mistrz swiata. I rzecze1 - nie wiem czy widziales ale tam bylo podwojne zaprzeczenie... Ostatnio bylem nad jeziorem posrodku niczego, co trzeci dom ma flage przed domem i nie jest to star spangled banner... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 2 hours ago, rzecze1 said: A w ogóle @mcpear, to miałem juz wcześniej wspomniec (...) Czuję się zasczycony. Zimny i logiczny? Cóż "Insufficient facts always invite danger" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 44 minutes ago, kzielu said: Ostatnio bylem nad jeziorem posrodku niczego, co trzeci dom ma flage przed domem i nie jest to star spangled banner... To co im tam powiewa? Southern Cross? Ohio to przeciez yankesi byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Myślę, że BLM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 The Thin Blue Line to chyba nawet w srodku Cincinnati przed county jail powiewalo calkiem nie dawno. Zastanawialem sie czy "posrodku niczego" w OH sa jeszcze "bardziejsi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 5 godzin temu, kzielu napisał: rzecze1 - nie wiem czy widziales ale tam bylo podwojne zaprzeczenie... Tak, widziałem, bo oryginalnie napisałem tylko, ze się z tym zgadzam... a potem jak zwykle przyszło mi na myśl więcej spraw i pierwsze zdanie jakoś wypadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi