rzecze1 Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 A w ogóle @mcpear, to miałem juz wcześniej wspomniec - coraz lepiej piszesz. We wcześniejszych latach średnio Cię kojarzyłem, ale ostatnimi czasy Twoje posty zaczęły się rzucac w oczy. Są bardzo zimne, bezemocjonalne i logiczne. Just the way I like it Nawet ja tak nie potrafię. Zawsze jak Cię czytam to przychodzi mi na myśl Spock ze Star Trek'a - "It's only logical.."....Albo , w momencie w którym Spock pytany o to dlaczego nie ulega stresowi i emocjom nawet w najbardziej stresujących i emocjonujących sytuacjach odpowiadał - "Would it help?".. Keep up the good work. Zresztą, jeśli juz o tym myślę, to @Xarthisius tak samo. Tez ma zawsze dobry contribiution. Takich ludzi jak Wy trzeba w necie więcej. 1 3 Cytuj
rzecze1 Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2020 11 minut temu, katlia napisał: Welcome back, rzecze! Thank you! Zycie toczy się dalej, a ze do mojej wcześniej przepowiedzianej amerykańskiej rewolucji coraz blizej.... to tak pomyślałem ze się zaloguję aby trzymac rękę na pulsie Czytam, nadrabiam tygodniowe zaległości, mam nadzieję, ze u Was wszystko okay. Cytuj
katlia Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, rzecze1 napisał: Thank you! Zycie toczy się dalej, a ze do mojej wcześniej przepowiedzianej amerykańskiej rewolucji coraz blizej.... to tak pomyślałem ze się zaloguję aby trzymac rękę na pulsie Czytam, nadrabiam tygodniowe zaległości, mam nadzieję, ze u Was wszystko okay. U nas OK. Maz mial Covid ale nie chorowal bardzo i nawet byl dawca plazmy. Cztery osoby dostana przez niego pomagajaca terapie. W Denver sa oczywiscie protesty, ale po pierwszej nocy raczej spokojne, rzeczowe i spoko. Policja po tym pierwszym dniu dolaczyla sie do protestow i zrobili tego marsz Szykuja sie spore zmiany w przepisach vis-a-vis policji, juz reprezentanci dyskutuja o mozliwych nowych prawach. Moze cos naprawde konkretnego i dobrego z tego wszystkiego wyniknie. Co do trumpa, on tak sie kompromituje codziennie ze nawet nie chce mi sie z niego wysmiewac bo zrobilo to sie nudne. Jako demokratka Biden nadal mnie niepokoi (nigdy nie bylam wielka fanka) bo wydaje sie momentami starym, clueless i ze sklonnoscia do naprawde glupich wypowiedzi. Widze tez malo entuzjazmu co do jego kandydatury, chociaz Covid jednak zmienil realia kampanii wiec kto wie, moze byloby lepiej gdyby byla bardziej normalna kampania? A dzisiaj mielismy taki sztorm ze w okolicy wiatr wyrwal ogromne 90-cio letnie drzewa i moja ulica wyglada jak po tornado. 2020 nie przestaje zadziwiac. Czas apokalipsy. Edytowane 7 Czerwca 2020 przez katlia 1 Cytuj
kzielu Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2020 Biden jest chodzaca porazka ale przy konkurencie wyglada jak mistrz swiata. I rzecze1 - nie wiem czy widziales ale tam bylo podwojne zaprzeczenie... Ostatnio bylem nad jeziorem posrodku niczego, co trzeci dom ma flage przed domem i nie jest to star spangled banner... Cytuj
mcpear Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2020 2 hours ago, rzecze1 said: A w ogóle @mcpear, to miałem juz wcześniej wspomniec (...) Czuję się zasczycony. Zimny i logiczny? Cóż "Insufficient facts always invite danger" 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2020 44 minutes ago, kzielu said: Ostatnio bylem nad jeziorem posrodku niczego, co trzeci dom ma flage przed domem i nie jest to star spangled banner... To co im tam powiewa? Southern Cross? Ohio to przeciez yankesi byli... Cytuj
Xarthisius Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2020 The Thin Blue Line to chyba nawet w srodku Cincinnati przed county jail powiewalo calkiem nie dawno. Zastanawialem sie czy "posrodku niczego" w OH sa jeszcze "bardziejsi"... Cytuj
rzecze1 Napisano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2020 5 godzin temu, kzielu napisał: rzecze1 - nie wiem czy widziales ale tam bylo podwojne zaprzeczenie... Tak, widziałem, bo oryginalnie napisałem tylko, ze się z tym zgadzam... a potem jak zwykle przyszło mi na myśl więcej spraw i pierwsze zdanie jakoś wypadło... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi