kzielu Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 59 minut temu, cee napisał: Generalnie to mowa była o turystykach, programie vwp, a artykuł jest o ograniczaniu h1b i uderzeniu głównie w meksykow. Lead nie pokrywa się z treścią artykułu jak i lawirowanie wśród informacji bardzo sprawne. Chciałem zwrócić tylko uwagę na rzetelność i obiektywizm pismakow. Bo nie maja o czym pisac - turystyczne / vwp nic sie zmienia - bo dlaczego mialby ? Ktokolwiek uwierzyl ze cokolwiek (dla PL) sie zmieni byl - sorry za brutalnosc - zwyklym idiota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Przepraszam ża poprzedniego pustego posta ale nie wgrała mi sie grafika i zanim sie zorientowałam minął czas na edycje. My wczoraj dostaliśmy takiego emaila odnośnie J1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 7 godzin temu, cee napisał: To tylko tu zostawię http://finanse.wp.pl/martykul.html?wid=18755202&kat=1033699 Problem polega na tym, że aby do tego programu się zakwalifikować, trzeba spełnić szereg warunków. Jeden z najważniejszych głos, że odsetek obywateli, którym ambasada amerykańska odmawia wizy, nie może być niższy niż 3 proc. Polska tego warunku nigdy nie spełniła i wciąż jesteśmy daleko od jego osiągnięcia. W 2016 roku odsetek odrzuceń dla Polaków wyniósł 5,4 proc. To ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem, czy to dziennikarze wp? Swoja droga, tak jak kzielu napisal. Czy ktos sie rzeczywiscie spodziewal, ze cos by sie mialo zmienic? No wlasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) 70% niedoczyta do tego momentu, a 90% przeczyta tylko leada Ot i cały zabieg. Jest ktoś w stanie podesłać link kiedy i gdzie to mówi PDT? Nie przedstawiciel Kongresu Polonii tylko sam Trump. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez cee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monk Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 https://www.wprost.pl/swiat/10052186/Porazka-Trumpa-w-sprawie-budowy-muru-Nie-dostal-pieniedzy.html słyszeliście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, monk napisał: https://www.wprost.pl/swiat/10052186/Porazka-Trumpa-w-sprawie-budowy-muru-Nie-dostal-pieniedzy.html słyszeliście ?? Tak, dzisiaj otwarłem twittera i już były smiechy na ten temat. Kto rozsądny wydawałby publiczne pieniądze z podatków na drugi mur? Trochę zmieniając temat na francuski i zakulisowe knowania oraz manipulacje białych ekstremistów spod znaku żaby pepe na 4chan: Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aiglon Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Dnia 21.04.2017 o 11:50, cee napisał: Jest ktoś w stanie podesłać link kiedy i gdzie to mówi PDT? Nie przedstawiciel Kongresu Polonii tylko sam Trump. Nikt nie jest w stanie, bo on tego nie powiedzial. Widzialam cale przemowienie do polonii. Moze cos mruknal w kuluarach, ale i tak i tak to nie ma racji bytu. Ostatnio czytalam, ze w sumie popiera znisienie wiz, ale Polska nie spelnia warunkow, wiec rozkladamy raczki Chyba ambasador sie wypowiadal na ten temat, nie pamietam. A, tu jest: http://wpolityce.pl/swiat/336574-donald-trump-popiera-zniesienie-wiz-dla-polakow-polska-nie-spelnia-jednak-jednego-kryterium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Dokładnie. Wszyscy oskarżają trumpa gdzie on nic takiego nie mówił . Powinni psy wieszać na tym kto to oznajmił. Też się mocno tym interesowałem, ale nie z nadzieją że coś się zmieni tylko właśnie pod tym kątem kogo będą później rugać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Aiglon napisał: Nikt nie jest w stanie, bo on tego nie powiedzial. Eh, zycie w erze faktow alternatywnych.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi