Robert7 Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Donald Trump: USA wycofują się z porozumienia klimatycznego Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow Cytuj
KaeR Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 28 minut temu, Robert7 napisał: Donald Trump: USA wycofują się z porozumienia klimatycznego Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Teraz, Robert7 napisał: Donald Trump: USA wycofują się z porozumienia klimatycznego Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow Cytuj
Robert7 Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 14 minut temu, KaeR napisał: Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. Niska kultura osobista tez nie jest niczym zaskakujacym dla mnie. Cytuj
KaeR Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 1 minutę temu, Robert7 napisał: Niska kultura osobista tez nie jest niczym zaskakujacym dla mnie. Gdzie zachowalem sie niekulturalnie? To, ze masz swoja opinie nie oznacza, ze masz racje. Nikt z tego powodu nie bedzie na ciebie skakac. Podalem tylko przyklad, ze sa ludzie i to slawni, ktorzy nie sa przekonani, ze ziemia jest kula. 1 Cytuj
pelasia Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) 6 godzin temu, KaeR napisał: Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. Takiego jednego rodzynka znam, ktory nadal jest przekonany ziemia, jako planeta jest płaska 6 godzin temu, Robert7 napisał: Niska kultura osobista tez nie jest niczym zaskakujacym dla mnie. Pewnie, ze nie jest! Patrzac na twojego idola, to nie ma co sie dziwić! Edytowane 3 Czerwca 2017 przez pelasia 1 Cytuj
katlia Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Idol Roberta prawdopodobnie nie dokonczy kadencji jako prezydent, a przynajmniej pare jego doradcow wyladuje w wiezieniu... wiec nie ma sie przejmowac... on popiera losera ktory otoczyl sie wiekszymi loserami. Bigly. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez katlia 1 Cytuj
motorolnik Napisano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2017 A juz najlepszego dissa zrobił trumpkowi burmistrz Pittsburga, który zaraz złożył deklarację, że jego miasto będzie się stosować do ustaleń paryskich, Więc nie "Pittsburg, not Paris", ale "Pittsburg and Paris" i cała masa innych miast USA. Ostatnie dane z Gallupa - poparcie dla gangu DT45 po jego deklaracji o wycofaniu spadło do 37%, a niechęć wzrosła do 57% wśród obywateli USA. Executive order DeBlasio A podziękowania dla bannona (bo to on de facto dyrygował tym ruchem) należą się, bo.. Cytuj
motorolnik Napisano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2017 Z dedykacją dla ... (fill in the blank, nie wpiszę bo okaże się że jestem niekulturalny albo że wolność słowa mnie nie dotyczy) Cytuj
cee Napisano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2017 Globalne ocieplenie czy globalne oglupienie? https://xebola.wordpress.com/2016/04/05/globalne-ocieplenie-10-faktow-i-10-mitow/ http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/globalne-ocieplenie-czy-globalne-oziebienie-oto-jest-pytanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi