Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Donald Trump: USA wycofują się z porozumienia klimatycznego

Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow

Napisano
28 minut temu, Robert7 napisał:

Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow

Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. 

• Upvote 1
Napisano
Teraz, Robert7 napisał:

;)

gggggg.jpg

Napisano
14 minut temu, KaeR napisał:

Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. 

Niska kultura osobista tez nie jest niczym zaskakujacym dla mnie.

Napisano
1 minutę temu, Robert7 napisał:

Gdzie zachowalem sie niekulturalnie? To, ze masz swoja opinie nie oznacza, ze masz racje. Nikt z tego powodu nie bedzie na ciebie skakac. Podalem tylko przyklad, ze sa ludzie i to slawni, ktorzy nie sa przekonani, ze ziemia jest kula. 

• Upvote 1
Napisano (edytowane)
6 godzin temu, KaeR napisał:

Takiego jednego rodzynka znam, ktory nadal jest przekonany ziemia, jako planeta jest płaska :) 

6 godzin temu, Robert7 napisał:

Pewnie, ze nie jest! Patrzac na twojego idola, to nie ma co sie dziwić! 

Edytowane przez pelasia
  • Upvote 1
Napisano (edytowane)

Idol Roberta prawdopodobnie nie dokonczy kadencji jako prezydent, a przynajmniej pare jego doradcow wyladuje w wiezieniu... wiec nie ma sie przejmowac... on popiera losera :) ktory otoczyl sie wiekszymi loserami. Bigly. 

Edytowane przez katlia
  • Upvote 1
Napisano

A juz najlepszego dissa zrobił trumpkowi burmistrz Pittsburga, który zaraz złożył deklarację, że jego miasto będzie się stosować do ustaleń paryskich, Więc nie "Pittsburg, not Paris", ale "Pittsburg and Paris" i cała masa innych miast USA.

Ostatnie dane z Gallupa - poparcie dla gangu DT45 po jego deklaracji o wycofaniu spadło do 37%, a niechęć wzrosła do 57% wśród obywateli USA.

Executive order DeBlasio

A podziękowania dla bannona (bo to on de facto dyrygował tym ruchem) należą się, bo..