Robert7 Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Donald Trump: USA wycofują się z porozumienia klimatycznego Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 28 minut temu, Robert7 napisał: Donald Trump: USA wycofują się z porozumienia klimatycznego Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Teraz, Robert7 napisał: Donald Trump: USA wycofują się z porozumienia klimatycznego Jak dla mnie to strzal w 10 tke, moj idol strzela gol za golem, zara mi powiecie ze do swojej bramki, o nie nie idzie do przodu jak burza majac w dupie konwenanse i ekopopaprancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert7 Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 14 minut temu, KaeR napisał: Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. Niska kultura osobista tez nie jest niczym zaskakujacym dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 1 minutę temu, Robert7 napisał: Niska kultura osobista tez nie jest niczym zaskakujacym dla mnie. Gdzie zachowalem sie niekulturalnie? To, ze masz swoja opinie nie oznacza, ze masz racje. Nikt z tego powodu nie bedzie na ciebie skakac. Podalem tylko przyklad, ze sa ludzie i to slawni, ktorzy nie sa przekonani, ze ziemia jest kula. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) 6 godzin temu, KaeR napisał: Prosze wymien te gole, bo jakos sie nie moge doliczyc. Mozesz sobie uwazac, ze wycofanie sie z porozumienia klimatycznego jest. Przeciez sa ludzie, ktorzy nie wierza, ze ziemia jest kula. Nie zaskakujesz mnie. Takiego jednego rodzynka znam, ktory nadal jest przekonany ziemia, jako planeta jest płaska 6 godzin temu, Robert7 napisał: Niska kultura osobista tez nie jest niczym zaskakujacym dla mnie. Pewnie, ze nie jest! Patrzac na twojego idola, to nie ma co sie dziwić! Edytowane 3 Czerwca 2017 przez pelasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Idol Roberta prawdopodobnie nie dokonczy kadencji jako prezydent, a przynajmniej pare jego doradcow wyladuje w wiezieniu... wiec nie ma sie przejmowac... on popiera losera ktory otoczyl sie wiekszymi loserami. Bigly. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 A juz najlepszego dissa zrobił trumpkowi burmistrz Pittsburga, który zaraz złożył deklarację, że jego miasto będzie się stosować do ustaleń paryskich, Więc nie "Pittsburg, not Paris", ale "Pittsburg and Paris" i cała masa innych miast USA. Ostatnie dane z Gallupa - poparcie dla gangu DT45 po jego deklaracji o wycofaniu spadło do 37%, a niechęć wzrosła do 57% wśród obywateli USA. Executive order DeBlasio A podziękowania dla bannona (bo to on de facto dyrygował tym ruchem) należą się, bo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Z dedykacją dla ... (fill in the blank, nie wpiszę bo okaże się że jestem niekulturalny albo że wolność słowa mnie nie dotyczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Globalne ocieplenie czy globalne oglupienie? https://xebola.wordpress.com/2016/04/05/globalne-ocieplenie-10-faktow-i-10-mitow/ http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/globalne-ocieplenie-czy-globalne-oziebienie-oto-jest-pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi