bloczek2 Napisano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 I jeszcze jedno - we czworke mozemy podejsc do immigration? Pamietam, ze we dwojke bez problemu, natomiast jak to wyglada przy wiekszej grupce?
Robal Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 Najtańszy bilet jaki udało mi się wyrwać z Nowego Jorku do Dublina był za 144 $ , to nie żart. Było to z lotniska Stewart International położonym niecałą godzinę drogi od NY , dokąd dowożą regularnie busy. Tak samo można znaleźć w drugą stronę . Był to lot Norwegianem, tak więc polecam mieć oko na to połączenie. Pozostaje jeszcze kwestia połączenia z polski do Dublina, no ale i tak koniec końców taka cena jest smieszna.
margherita_s Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 2 godziny temu, Robal napisał: Najtańszy bilet jaki udało mi się wyrwać z Nowego Jorku do Dublina był za 144 $ , to nie żart. Było to z lotniska Stewart International położonym niecałą godzinę drogi od NY , dokąd dowożą regularnie busy. Tak samo można znaleźć w drugą stronę . Był to lot Norwegianem, tak więc polecam mieć oko na to połączenie. Pozostaje jeszcze kwestia połączenia z polski do Dublina, no ale i tak koniec końców taka cena jest smieszna. Kolezanka ma bilet z NY do Dublina wlasnie na koniec listopada, zaplacila $129.
Robal Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 13 minut temu, margherita_s napisał: Kolezanka ma bilet z NY do Dublina wlasnie na koniec listopada, zaplacila $129. no to pogratulować okazji Zawsze można znaleźć coś w dobrej cenie bo jest wiele mozliwości połączeń. Przy okazji jakie search engine'y polecacie ? Ja korzystam tylko ze Skyscannera bo innym nie ufam i wole korzystać ze sprawdzonej wyszukiwarki.
margherita_s Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2018 2 godziny temu, Robal napisał: no to pogratulować okazji Zawsze można znaleźć coś w dobrej cenie bo jest wiele mozliwości połączeń. Przy okazji jakie search engine'y polecacie ? Ja korzystam tylko ze Skyscannera bo innym nie ufam i wole korzystać ze sprawdzonej wyszukiwarki. Najczesciej Skyscanner wlasnie albo Kayak.
bloczek2 Napisano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 2019 Doczytalem, ze moj lot (KL601) w strefie Economy nie posiada.... gniazdek zasilajacych ani nawet USB!!!! To prawda? Po Dreamlinerze LOTu myslalem, ze to standard jest
kzielu Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2019 Godzinę temu, bloczek2 napisał: Doczytalem, ze moj lot (KL601) w strefie Economy nie posiada.... gniazdek zasilajacych ani nawet USB!!!! To prawda? Po Dreamlinerze LOTu myslalem, ze to standard jest Patrzac na dzisiejszy lot - jest operowany na 747-400 a to praktycznie najstarsze samoloty w ich flocie ktore sa wycofywane (ja pracuje dosc blisko z KLMem, bede u nich w Marcu) tak wiec na 99.99% to prawda.
andyopole Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2019 Godzinę temu, bloczek2 napisał: Doczytalem, ze moj lot (KL601) w strefie Economy nie posiada.... gniazdek zasilajacych ani nawet USB!!!! To prawda? Po Dreamlinerze LOTu myslalem, ze to standard jest B747 wyposażeniem i wnętrzem są zbliżone do zajezdzonych na śmierć autobusów PKSu. United już w tamtym roku (2017?)miał je wszystkie wycofać, produkcja A380 zbliża się do finału. Pomału kończą się czasy wielkich maszyn i ogromnych hubów a dobra zmiana wciąż twardo upiera się przy CPK gdzieś w polu i obsłudze 100 mln pasażerów rocznie. Mam nadzieje ze straca wladze zanim zdążą utopic w tym poronionym pomysle jakies wieksze pieniądze.
katlia Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 2 godziny temu, andyopole napisał: Pomału kończą się czasy wielkich maszyn i ogromnych hubów Pomalu koncza sie czasy przyjemnego latania... no chyba ze ma sie pieniadze na business/first class.
Jackie Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 42 minuty temu, katlia napisał: Pomalu koncza sie czasy przyjemnego latania... no chyba ze ma sie pieniadze na business/first class. Coraz trudniej też użyć punktów na "przekwalifikowanie" do klasy biznes. Pierwszeństwo mają pasażerowie którzy zapłacili za bilet pieniędzmi i członkowie różnorakich klubów. Dwa razy ostatnio tak nas urządzili - mieliśmy lecieć biznes i cofnęli nas do economy. Punkty zwrócono, ale co z tego? Ja po 4 godzinach lotu nie czuję nóg i doopy W październiku chcemy zwiedzać Izrael i Jordanię, mam gdzieś wysokie ceny, płacimy za biznes. Wolę zaoszczędzić na hotelach, tym bardziej że ceny hoteli w Izraelu do najtańszych nie należą - zdecydowaliśmy się w końcu obczaić AirBnB. Ma ktoś doświadczenie z AirBnB?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.