andyopole Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 56 minut temu, katlia napisał: Pomalu koncza sie czasy przyjemnego latania... no chyba ze ma sie pieniadze na business/first class. Szkoda mi będzie A380. Lecialem nim w grudniu, pierwszy raz mi sie trafiło. Lecialem juz chyba wszystkim co teraz lata w liniach ale 380 jest ze wszystkich najcichszy i ma chyba najwiecej miejsca w Economy. Do krasnali nie naleze a ciasnoty nie odczulem.
katlia Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 3 godziny temu, Jackie napisał: zdecydowaliśmy się w końcu obczaić AirBnB. Ma ktoś doświadczenie z AirBnB? Ja kilka razy zatrzymywalam wie w AirBnB - w Washington DC, na Manhattanie, w Paryzu. Generalnie mialam dobre wrazenia, i uwazam ze warto wyprobowac. Czytaj uwaznie reviews. Notabene, good for you ze polecisz business do Izraela. Takie dlugie loty sa szalenie meczace, ale nie w business class !! A international business class jest super: mozesz sie normalnie polozyc, jedzenie dobre, wina lepszej jakosci -- elegancja francja
bloczek2 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 B747 wyposażeniem i wnętrzem są zbliżone do zajezdzonych na śmierć autobusów PKSu. United już w tamtym roku (2017?)miał je wszystkie wycofać, produkcja A380 zbliża się do finału. Pomału kończą się czasy wielkich maszyn i ogromnych hubów a dobra zmiana wciąż twardo upiera się przy CPK gdzieś w polu i obsłudze 100 mln pasażerów rocznie. Mam nadzieje ze straca wladze zanim zdążą utopic w tym poronionym pomysle jakies wieksze pieniądze. Sounds good .... Sent from my iPhone using Tapatalk
bloczek2 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 A sluchajcie, jak wyglada sytuacja z odprawą online, ktora moge zrobić 24h przed wylotem. Odprawiam sie, wybieram przy tym miejsca, jest ok. Przyjezdzam na lotnisku w Wiedniu i... co? Jest nas czworka, a tylko dwie osoby maja bagaz rejestrowany. Te osoby jak rozumiem idą nadać bagaż, a co z resztą? To moj drugi lot w zyciu, stad glupie pytania Kiedy dostajemy boarding pass?
kzielu Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 Boarding pass dostajesz przy odprawie on-line - drukujesz go. Ta co nie ma nadanego i ma boarding pass moze napierac prosto do wlasciwego gate'u...
Jackie Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 8 godzin temu, katlia napisał: A international business class jest super: mozesz sie normalnie polozyc O to mi chodzi!
mcpear Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 15 minutes ago, kzielu said: Boarding pass dostajesz przy odprawie on-line - drukujesz go. Ta co nie ma nadanego i ma boarding pass moze napierac prosto do wlasciwego gate'u... Precyzyjniej: „drukujesz go o ile potrzebujesz”. Odprawa online umożliwia otrzymanie boarding passu na smartfona. W IPhone zapiszesz go w Wallet i będzie dostępny offline. W Androidzie tez zapewne jest taka opcja.
kzielu Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 Teraz, mcpear napisał: Precyzyjniej: „drukujesz go o ile potrzebujesz”. Odprawa online umożliwia otrzymanie boarding passu na smartfona. W IPhone zapiszesz go w Wallet i będzie dostępny offline. W Androidzie tez zapewne jest taka opcja. Prawda w sumie. DL kiedys nie dawala mobile passow na loty non-domestic ale to chyba juz sie zmienilo...
bloczek2 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 Ok, to odprawiam się online, każdy w swoim iPhonie ma w Wallecie boarding pass, dwie osoby idą bezpośrednio do swojego gate, natomiast pozostałe dwie z rejestrowanymi bagażami oprócz nadania ich, wykonują to samo, co reszta?A na jakim etapie otrzymujemy ten tradycyjny bilet? Czy może w ogóle nie otrzymujemy?Nie mogę sobie przypomnieć, kiedy to się stało gdy leciałem LOTem WAW-LAX Sent from my iPhone using Tapatalk
kzielu Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 W ogole nic nie otrzymujecie - tym ktorzy nadaja bagaze przy check inie moga wydrukowac papierowy boarding pass bo jest naklejka ze tagiem bagazowym ktora zwykle do czegos chca przyczepic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.