bloczek2 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 Okej, czyli ja i moj kolega bez rejestrowanego jedziemy na iphonowym boarding passie, tak?
kzielu Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 1 minutę temu, bloczek2 napisał: Okej, czyli ja i moj kolega bez rejestrowanego jedziemy na iphonowym boarding passie, tak? Tak. Jezeli to Cie niepokoi to mozesz pojsc do check-inu i poprosic o papierowy boarding pass.
bloczek2 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2019 Jesli jest zbedny, to po co marnowac kartke papieru na moj bilet Dziekuje slicznie za pomoc!
ilon Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2019 Dnia 24.02.2019 o 19:51, Jackie napisał: Ma ktoś doświadczenie z AirBnB? Ja od jakiegos czasu bookuje praktycznie wszystko na airbnb. W samym 2018 korzystalam z airbnb w NYC, Philly, Miami, Orlando czy Barcelonie. Czytaj reviews, ja osobiscie mega polecam.
Patipitts Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2019 Ja sama z Airbnb nie korzystalam osoboscie, ale moj brat jak podrozowal po USA w 2017 zaczal to testowac bo w wiekszosci ceny byly nizsze niz hotel. W 2018 tez glownie tam bookowali, wiem ze na pewno spali na airbnb w San Diego, LA, NYC, Chicago, Salt Lake City i chyba gdzies na Florydzie. I podobalo im sie, w wiekszosci wszystko sie zgadzalo z opisem, chyba tylko w Chicago bylo zdaje sie troche brudno i smierdzialo babcia ale tam zbyt dlugo zwlekali przy zarezerwowaniu i niestety musieli sie cena kierowac jesli chcieli miec w miare dobra lokalizacje I takie cus im sie ostalo (studencki budzet i te sprawy). Generalnie bardzo polecaja I sobie chwala te Airbnb ale moj maz np mowi ze by sie bal tak do kogos do domu isc po tym jak byla ta afera z zamordowana dziewczyna przez wlasciciela airbnb u ktorego spala. pardon, to byl security guard (sic!) ktory Ja zamordowal. A dziewczyna btw miala polskie korzenie sadzac po nazwisku. https://www.miamiherald.com/news/local/article223476120.html
Jackie Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2019 6 godzin temu, ilon napisał: Ja od jakiegos czasu bookuje praktycznie wszystko na airbnb. W samym 2018 korzystalam z airbnb w NYC, Philly, Miami, Orlando czy Barcelonie. Czytaj reviews, ja osobiscie mega polecam. Dzięki! Ja lubię planować miesiące naprzód, dziś zacznę sprawdzać co AirBnB ma do zaoferowania w Tel-Avivie, Jerozolimie i Eilat 6 godzin temu, Patipitts napisał: ale moj maz np mowi ze by sie bal tak do kogos do domu isc po tym jak byla ta afera z zamordowana dziewczyna przez wlasciciela airbnb u ktorego spala. pardon, to byl security guard (sic!) ktory Ja zamordowal. A dziewczyna btw miala polskie korzenie sadzac po nazwisku. https://www.miamiherald.com/news/local/article223476120.html
agatenka Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2019 Patipitts, ale w airbnb mozesz zaznaczyc ze chcesz „caly” apartament a nie pokoj u kogos. Wtedy najczesciej nie widzisz wlasciciela - wynajmowalam tak mieszkania w roznych miejscach (W najrozniejszych mistach w stanach, w meksyku czy puerto rico czy kilku europejskich miastach) i jeszcze nigdy (Nigdy! ) nie spotkalam wlascicieli. Klucze albo byly w key boxie, albo w lobby jezeli byl to apartamentowiec. Ja osobiscie bardzo polecam!
ilon Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Dnia 26.02.2019 o 11:33, Patipitts napisał: ale moj maz np mowi ze by sie bal tak do kogos do domu isc po tym jak byla ta afera z zamordowana dziewczyna przez wlasciciela airbnb u ktorego spala. pardon, to byl security guard (sic!) ktory Ja zamordowal. A dziewczyna btw miala polskie korzenie sadzac po nazwisku. https://www.miamiherald.com/news/local/article223476120.html Pamietam ta akcje, ale jakby nie patrzec jak jestes w niewlasciwym miejscu, o niewlasciwym czasie i spotkasz jakiegos psychola to bez znaczenia czy wynajmujesz airbnb, czy 5* hotel.
Patipitts Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Godzinę temu, ilon napisał: Pamietam ta akcje, ale jakby nie patrzec jak jestes w niewlasciwym miejscu, o niewlasciwym czasie i spotkasz jakiegos psychola to bez znaczenia czy wynajmujesz airbnb, czy 5* hotel. True, ja sie zgadzam ze nie powinno sie panikować bez powodu. Moj maz jest wlasnie taki panikarz i jego to w życiu do zadnego hostelu bym nie zaciągnęła, a jak wybieramy np hotel to nie pójdzie tam gdzie nie ma np duzo aut na podjeździe :p za duzo tv sie naoglądał :p 20 godzin temu, agatenka napisał: Patipitts, ale w airbnb mozesz zaznaczyc ze chcesz „caly” apartament a nie pokoj u kogos. Wtedy najczesciej nie widzisz wlasciciela - wynajmowalam tak mieszkania w roznych miejscach (W najrozniejszych mistach w stanach, w meksyku czy puerto rico czy kilku europejskich miastach) i jeszcze nigdy (Nigdy! ) nie spotkalam wlascicieli. Klucze albo byly w key boxie, albo w lobby jezeli byl to apartamentowiec. Ja osobiscie bardzo polecam! Oczywiscie ja to rozumiem brat mi mówił ze najcześciej nie było wlascicieli w ogole. Ale moj maz to i tak jakos dziwnie na to patrzy, w sensie ze nie ufa tym „nowym wynalazkom” :p nie przetłumaczysz
olmeca Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2019 Dnia 27.02.2019 o 00:38, Jackie napisał: Dzięki! Ja lubię planować miesiące naprzód, dziś zacznę sprawdzać co AirBnB ma do zaoferowania w Tel-Avivie, Jerozolimie i Eilat Rok temu w Tel-Avivie i Jerozolimie w trakcie wyjazdu mieszkałem za pośrednictwem AirBnB. Trafiły nam się całkiem fajne miejsca niemal w samym centrum i blisko morza. W Eilacie zadecydował mój żołądek, bo przed powrotem do kraju miałem ochotę zjeść śniadanie i trafiliśmy na całkiem sympatyczny hotel po za miastem, ale za to przy samej rafie. Śniadanie również mnie nie rozczarowało i w tym roku ze znajomymi wróciliśmy do tego samego obiektu, a kolega był zadowolony, że ma blisko do nurkowania. Dnia 24.02.2019 o 22:19, andyopole napisał: B747 wyposażeniem i wnętrzem są zbliżone do zajezdzonych na śmierć autobusów PKSu. United już w tamtym roku (2017?)miał je wszystkie wycofać, produkcja A380 zbliża się do finału. Pomału kończą się czasy wielkich maszyn i ogromnych hubów a dobra zmiana wciąż twardo upiera się przy CPK gdzieś w polu i obsłudze 100 mln pasażerów rocznie. Mam nadzieje ze straca wladze zanim zdążą utopic w tym poronionym pomysle jakies wieksze pieniądze. Teraz nie jest CPK na tapecie, tylko inwestycja w lotnisko w Radomiu, bo w końcu tak jest bliżej do Afryki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.