MeganMarkle Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2020 Ups, czyżbym tylko ja olała te wybory?
andyopole Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2020 43 minuty temu, MeganMarkle napisał: Ups, czyżbym tylko ja olała te wybory? Na to wygląda, Duda z Kaczyńskim Ci tego nie wybaczą!
kzielu Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2020 9 godzin temu, MeganMarkle napisał: Ups, czyżbym tylko ja olała te wybory? Tak ;-) (ale tak na serio to chyba glosowanie w tej chwili to bylo najlatwiejsze jak to mozliwe, latwiejsze by bylo tylko glosowanie w 100% przez internet)
pelasia Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2020 9 godzin temu, MeganMarkle napisał: Ups, czyżbym tylko ja olała te wybory? Nie, ja nie moglam się zarejestrować, bo mam nieważny paszport.
Jackie Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2020 13 godzin temu, MeganMarkle napisał: Ups, czyżbym tylko ja olała te wybory? Ja niestety też musiałam olać, nie jesteś sama. Mieliśmy poważną chorobę w rodzinie, misz-masz z odwołanym lotem (drugim z kolei, teraz lecimy na Boże Narodzenie), i na koniec laptop mi się spieprzył i siedzi w naprawie
MeganMarkle Napisano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2020 13 hours ago, andyopole said: Na to wygląda, Duda z Kaczyńskim Ci tego nie wybaczą! Adrian to akurat powinien mi podziękować że nie głosuje bo to byłby głos przeciwko niemu
kzielu Napisano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2020 Dnia 24.06.2020 o 17:12, andyopole napisał: Wiem na kogo glosowales, dlategom podpowiedzial. Dokladnie glosowalem na tego na ktorego myslales Glos dotarl dzisiaj do konsulatu. Yay !
andyopole Napisano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2020 2 godziny temu, kzielu napisał: Dokladnie glosowalem na tego na ktorego myslales Glos dotarl dzisiaj do konsulatu. Yay ! Adrian Ci tego nie wybaczy. Przy najblizszym wlocie Polski zabiora Ci paszport.
andyopole Napisano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2020 Kto mi podpowie gdzie my, Hamerykance możemy obejrzeć (mam na mysli Internet, oczywiscie, nie mam polskiej TV) studio wyborcze "na żywo"? W ostateczności może być nawet TVPis.
GrandMasterB Napisano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2020 1 hour ago, andyopole said: Kto mi podpowie gdzie my, Hamerykance możemy obejrzeć (mam na mysli Internet, oczywiscie, nie mam polskiej TV) studio wyborcze "na żywo"? W ostateczności może być nawet TVPis. weeb.tv
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.