Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie w Polsce 2020 - jak glosowac

rzecze1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
9 godzin temu, MeganMarkle napisał:

Ups, czyżbym tylko ja olała te wybory? :blink:

Tak 

;-) 

(ale tak na serio to chyba glosowanie w tej chwili to bylo najlatwiejsze jak to mozliwe, latwiejsze by bylo tylko glosowanie w 100% przez internet)

Napisano
13 godzin temu, MeganMarkle napisał:

Ups, czyżbym tylko ja olała te wybory? :blink:

Ja niestety też musiałam olać, nie jesteś sama. Mieliśmy poważną chorobę w rodzinie, misz-masz z odwołanym lotem (drugim z kolei, teraz lecimy na Boże Narodzenie), i na koniec laptop mi się spieprzył i siedzi w naprawie :( 

Napisano
13 hours ago, andyopole said:

Na to wygląda, Duda z Kaczyńskim Ci tego nie wybaczą!   ;)

Adrian to akurat powinien mi podziękować że nie głosuje bo to byłby głos przeciwko niemu :D 

90E85010-A9ED-4557-9442-BC71E2348F12.jpeg

Napisano
Dnia 24.06.2020 o 17:12, andyopole napisał:

Wiem na kogo glosowales, dlategom podpowiedzial.    ;)

Dokladnie glosowalem na tego na ktorego myslales :) Glos dotarl dzisiaj do konsulatu. Yay !

Napisano
2 godziny temu, kzielu napisał:

Dokladnie glosowalem na tego na ktorego myslales :) Glos dotarl dzisiaj do konsulatu. Yay !

Adrian Ci tego nie wybaczy. Przy najblizszym wlocie  Polski zabiora Ci paszport.     :P

Napisano

Kto mi podpowie gdzie my, Hamerykance możemy obejrzeć (mam na mysli Internet, oczywiscie, nie mam polskiej TV)  studio wyborcze "na żywo"?

W ostateczności może być nawet TVPis.  :(

Napisano
1 hour ago, andyopole said:

Kto mi podpowie gdzie my, Hamerykance możemy obejrzeć (mam na mysli Internet, oczywiscie, nie mam polskiej TV)  studio wyborcze "na żywo"?

W ostateczności może być nawet TVPis.  :(

weeb.tv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...