MeganMarkle Napisano 15 Marca 2020 Zgłoś Napisano 15 Marca 2020 On 3/12/2020 at 6:47 PM, kzielu said: Obmacywal sie z brazylijskim rzecznikiem prasowym ktory zostal zdiagnozowany. Jak sie zarazi, to to bedzie najlepszy w historii swiata przypadek na istnienie karmy - ktora w przypadku tego wirusa poki co dziala dosc niezawodnie... Karma jednak nie istnieje, test Trumpa wrócił negatywny ....
kzielu Napisano 15 Marca 2020 Zgłoś Napisano 15 Marca 2020 1 godzinę temu, MeganMarkle napisał: Karma jednak nie istnieje, test Trumpa wrócił negatywny .... Ja bym nie byl tego taki pewny...
haneczka019 Napisano 15 Marca 2020 Zgłoś Napisano 15 Marca 2020 7 godzin temu, MeganMarkle napisał: Karma jednak nie istnieje, test Trumpa wrócił negatywny .... Nasuwa mi się takie pytanie... czy to aby prawda?
MeganMarkle Napisano 15 Marca 2020 Zgłoś Napisano 15 Marca 2020 52 minutes ago, haneczka019 said: Nasuwa mi się takie pytanie... czy to aby prawda? Jeśli nie to długo tego nie ukryje
andyopole Napisano 15 Marca 2020 Zgłoś Napisano 15 Marca 2020 W Oregon mamy pierwszą ofiarę śmiertelną Covid.
MeganMarkle Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Napisano 16 Marca 2020 1 hour ago, andyopole said: W Oregon mamy pierwszą ofiarę śmiertelną Covid. Witamy w klubie! czekamy jeszcze na West Virginia
Joanna30 Napisano 16 Marca 2020 Zgłoś Napisano 16 Marca 2020 8 godzin temu, haneczka019 napisał: Nasuwa mi się takie pytanie... czy to aby prawda? Pewnie taka sama, jak to, że u nas (w sensie w Polsce) mamy już 13 ozdrowieńców (zdiagnozowanych ledwie ponad tydzień temu )
error Napisano 27 Marca 2020 Zgłoś Napisano 27 Marca 2020 Współczuję osobom, które wygrały loterię, miały już zaplanowany wyjazd do Stanów, a teraz nie wiadomo co i jak. Jakby sama przeprowadzka nie była wystarczająco stresująca. W takich okolicznościach nie wiadomo czy jak cię wylosują w maju to się cieszyć... Ciekawe czy tegorocznej loterii nie przesuną. Na razie chyba żadnych informacji na ten temat nie widziałam.
cclaudia Napisano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2020 Dnia 27.03.2020 o 11:03, error napisał: Współczuję osobom, które wygrały loterię, miały już zaplanowany wyjazd do Stanów, a teraz nie wiadomo co i jak. Jakby sama przeprowadzka nie była wystarczająco stresująca. W takich okolicznościach nie wiadomo czy jak cię wylosują w maju to się cieszyć... Ciekawe czy tegorocznej loterii nie przesuną. Na razie chyba żadnych informacji na ten temat nie widziałam. Straszne. W naszym przypadku pozamiatało to całe nasze plany na życie. Nie wiemy co robić. Do tego nasuwa się jeszcze pytanie czy po tym wszystkim będzie sens tam w ogóle jechać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.