andyopole Napisano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 @Zuza007 & @motorolnik, dzieki za sugestie. Dopisalem do listy. Jade tylko na tydzien wiec nie wiem czy dam rade. Obiecuje ze bede probowal. Cytuj
Patipitts Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 Oddzwonili po 4h. Dowiedziałam się, że mój wniosek jest obecnie rozpatrywany (yay!). Spytałam, czy mogę wystąpić o expediting, okazało się, że nie można tego zrobić w trakcie rozpatrywania wniosku, ale w sumie to się cieszę, bo to znaczy, że prawdopodobnie już niedługo dostanę EAD Ooo super gratki!!! Sent from my VS425PP using Tapatalk Cytuj
haneczka019 Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 13 godzin temu, andyopole napisał: To spora sztuka, jechać na zachodnie Wybrzeże i ominąć jeden z trzech stanów leżący nad Pacyfikiem. Nazywa się tak jakoś dziwnie, mało kto słyszał, co innego Kalafiornia, wszyscy będą zazdrościć. No już taka natura człowiecza, że ciągnie go w pierwszej kolejności do tych bardziej znanych miejsc . I wierz mi, nie zależy mi na zazdrości innych, wręcz przeciwnie, wolę omijać zazdrośników szerokim łukiem. PS: Przez chwilę się zastanawiałam czy napisałam "oregano", że mi piszesz o kalafiorze??? Cytuj
andyopole Napisano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2018 4 godziny temu, haneczka019 napisał: No już taka natura człowiecza, że ciągnie go w pierwszej kolejności do tych bardziej znanych miejsc . I wierz mi, nie zależy mi na zazdrości innych, wręcz przeciwnie, wolę omijać zazdrośników szerokim łukiem. PS: Przez chwilę się zastanawiałam czy napisałam "oregano", że mi piszesz o kalafiorze??? Dobra, dobra. Kolegi nie chcesz odwiedzić, trudno, @ilon odwiedzi wujka. Może nawet @agatenka się zabierze! Żeby nie nabijać postów zapytam. Wysłałem paczkę parę dni temu do Ohio University. Odbiorca nosi polskie nazwisko: Jim Ja***ski znacie? Cytuj
vlade Napisano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2018 Moja lepsza polowa dostala mandat dzisiaj, 20 ponad limit. Policjant (miastowy - co jest wazne) byl przesympatyczny, uspokajal ja zeby sie nie denerwowala i kilkukronie powtarzal zeby zaznaczyla 'not guilty' i poszla do sadu. Ze w sadzie dostanie redukcje kary i zadnych punktow. I ze on tam bedzie i jej pomoze. Na poczatku nie moglem uwierzyc, ale poszperalem troche i co sie okazuje: 1. Gliniarz za wizyte w sadzie ma zaliczony pelny dzien pracy. Jak ma jednego delikwenta to 10 minut i idzie do domu na reszte dnia. 2. Sedzia z magistratu, ktory bedzie jej sprawe rozpatrywal, mial sam sprawe za jazde po pijaku kilkanascie lat temu. Przydzwonil w lampe na skrzyzowaniu, pol mili od mojego domu. Nie byli w stanie zrobic sobriety tests bo nie mogl pionu utrzymac po wyjsciu z samochodu. Juz wtedy byl sedzia. Mimo tego (a moze dzieki temu) wygrywal wszystkie wybory od tamtej pory. 3. Jak zaplaci mandat wg citation to miasto dostanie polowe kwoty, reszta idzie do stanu. Jak wyrok wyda sedzia magistratu, formalnie w wyniku procesu i za wykroczenie za ktore nie sa nadawane punkty, to calosc idzie do miasta. To na citation wpisuja pelna stawke godzinowa, tak zeby delikwenta zachecic do wizyty w sadzie. Normalnie nie moge sie doczekac, az wyznacza jej court date. Cytuj
katlia Napisano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2018 No to jak sie wszyscy odwiedzacie, to nie zapomnijcie ze katlia w Denver tez mile widzi forumowiczow u siebie 3 Cytuj
Gość Napisano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2018 Mnie pewnie w Niemczech nikt nie odwiedzi. A pogoda taka piękna, plus 25C! Cytuj
ilon Napisano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2018 7 godzin temu, katlia napisał: No to jak sie wszyscy odwiedzacie, to nie zapomnijcie ze katlia w Denver tez mile widzi forumowiczow u siebie Mozliwe ze we wrzesniu zrobie sobie mala objazdowke po USA i CO jest 100% na mojej liscie 11 godzin temu, andyopole napisał: Dobra, dobra. Kolegi nie chcesz odwiedzić, trudno, @ilon odwiedzi wujka. Pewnie, ze tak! Jak mnie zapraszaja to ja wszedzie ide 1 Cytuj
jkb Napisano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2018 15 godzin temu, Roelka napisał: Mnie pewnie w Niemczech nikt nie odwiedzi. A pogoda taka piękna, plus 25C! 25C to piekna? Wedlug czyich standardow? Oj pojechalbym do NIemiec, dawno mnie tam nie bylo Cytuj
Gość Napisano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2018 8 godzin temu, jkb napisał: 25C to piekna? Wedlug czyich standardow? Oj pojechalbym do NIemiec, dawno mnie tam nie bylo Dla mnie powyżej 25 to już jest piekło na ziemi. takim zimnolubem jestem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi