cee Napisano 2 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 U mnie English weather, której nienawidzę Cytuj
jkb Napisano 2 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: edit: Piekna pogoda, w tej chwili 18 stopini Celsjusz i rosnie jest godzina 12.12. Drzwi na podworze otwarte. Lunch smakuje lepiej. Niestety, na przyszly tydzien zapowiadaja ochlodzenie, chyba sie pozegnam z krotkimi spodniami. U nas bardzo przyjemne 7 stopni C Cytuj
andyopole Napisano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 43 minuty temu, jkb napisał: U nas bardzo przyjemne 7 stopni C A weź Ty się. .. Od samego czytania zamròz po plecach ciagnie! 1 Cytuj
jkb Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: A weź Ty się. .. Od samego czytania zamròz po plecach ciagnie! Piekna pogoda mam nadzieje utrzyma sie gdzies tak do czerwca Cytuj
ilya_ Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 w nyc dzis wilgotnosc straszna, na krotki rekaw mozna.......wlasnie worcilem z baru... w ciagu 2 tyg tez ma sie ochlodzic... Cytuj
mola Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 ... chciałam to mam. Liście spadły w dużej części, nagrabiłam 15 worków. Reszta na przyszły weekend (foto) a co nie spadnie do przyszłego weekendu leży do wiosny. Cytuj
andyopole Napisano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 56 minut temu, mola napisał: ... chciałam to mam. Liście spadły w dużej części, nagrabiłam 15 worków. Reszta na przyszły weekend (foto) a co nie spadnie do przyszłego weekendu leży do wiosny. Ponieważ mieszkasz w dość chłodnych okolicach a może masz ogródek lub jakieś klomby z kwiatkami resztę liści zgarnij w to miejsce. Uchroni cebulki i inne roślinki przed mrozem a jeśli masz wiewiórki to nie będą Ci niszczyc roślinę ani zapisywać swoich zapasów na zimę. Dodatkowo robaczki zamiast hibernowac będę pracować nad spulchnianiem gleby. Cytuj
mola Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 19 minut temu, andyopole napisał: Ponieważ mieszkasz w dość chłodnych okolicach a może masz ogródek lub jakieś klomby z kwiatkami resztę liści zgarnij w to miejsce. Uchroni cebulki i inne roślinki przed mrozem a jeśli masz wiewiórki to nie będą Ci niszczyc roślinę ani zapisywać swoich zapasów na zimę. Dodatkowo robaczki zamiast hibernowac będę pracować nad spulchnianiem gleby. Mamy dom na rogu, a przy domu dwie brzozy, dwa platany, dwa dęby i dwa drzewa jakieś klonowate. Wszystkie to kilkudziesięcioletnie okazy, za wyjątkiem jednego dębu. Grabiłam tylko trawnik co przy chodniku, ogródka nie mam zamiaru nawet ruszać Cytuj
RobertNYc Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2018 A w Hameryce, Polaków bijo: https://mobile.natemat.pl/253787,alec-baldwin-pobil-polaka-aktor-zaprzecza-zarzutom https://natemat.pl/amp/253831,kim-jest-wojciech-cieszkowski-polak-pobity-przez-aleca-baldwina-w-usa Cytuj
andyopole Napisano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) No i chlopak stanie się sławny a jesli znajdzie bystregonpapuge to przy okazji sie wzbogaci. A Ty przypadkowo trafiony na YT filmik. Teraz chyba trudno sie dziwic skad wzięły się "polish jokes" Najlepiej zacząć oglądać od poczatku. Edytowane 4 Listopada 2018 przez andyopole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi