andyopole Napisano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Jakie macie teraz ceny benzyny? Tankowalem w czwartek, $2.49/galon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 5 godzin temu, andyopole napisał: Jakie macie teraz ceny benzyny? Tankowalem w czwartek, $2.49/galon. $1.68 na Shellu który jest droższa stacja. Za $2.39 to ja tankowałem 93 (V-power) - który jest najdroższym paliwem 93 na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 4 godziny temu, kzielu napisał: $1.68 na Shellu który jest droższa stacja. Za $2.39 to ja tankowałem 93 (V-power) - który jest najdroższym paliwem 93 na rynku. Qrcze, tanio. Ja tankowalem w Costco, najtanszej pompie "w miescie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 59 minutes ago, andyopole said: Qrcze, tanio. Ja tankowalem w Costco, najtanszej pompie "w miescie". $2.49 - $1.68 = $0.81 za galon to IMHO dosc maly podatek za brak koniecznosci mieszkania na Midwest'cie ;-) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 OC wczoraj $2.59 - Costco - najtańsza pompa. Przejeżdżałem obok Shella miał wyświetlone jeszcze $3.79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 1 godzinę temu, Xarthisius napisał: $2.49 - $1.68 = $0.81 za galon to IMHO dosc maly podatek za brak koniecznosci mieszkania na Midwest'cie ;-) Ok. Ale dlaczego w CA tylko o $.10 drożej? Oni powinni płacić wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Porównujesz cenę czwartkową z Oregonu z poniedziałkową z CA. W zeszły czwarek to było (sprawdziłem w historii) $2.79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 2 minuty temu, mcpear napisał: Porównujesz cenę czwartkową z Oregonu z poniedziałkową z CA. W zeszły czwarek to było (sprawdziłem w historii) $2.79 Juz se nawet ponarzekac nie mozna! W tym tygodniu juz nie bede tankowal, chyba dopiero we wtorek. Qrde, benzyna tania a pojechac nie ma gdzie. Na samo dojezdzanie do pracy zbiornik wystarcza mi na 8 dojazdow, RT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Dzisiaj, po 13 dniach w domu z 3 latkiem, ubawil mnie ten tweet (przez lzy): 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Dzisiaj pierwszy raz od soboty wyszedlem (wyjechalem samochodem w zasadzie) z domu po zarcie. Piekny sloneczny dzien. Spodziewalem sie zobaczyc tylko dzika przyrode, a tu tlumy. Spaceruja, biegaja itp. Na koncu ulicy u sasiada, ktory z tego co pamietam ma 2 synow, gromadka dzieci. 7 sztuk naliczylem plus 3 doroslych. Bawia sie i gadaja jakby nigdy nic... Przecznice dalej jest park z placem zabaw. Tlum. Wszystkie atrakcje typu hustawki, slizgawki wypelnione po brzegi. Az zaluje ze zdjec nie zrobilem, jak wyglada shelter-in-place w srodkowym Illinois. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi