KrysiaK Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Spokojnych Świąt! Trzymajcie się 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 6 minut temu, rzecze1 napisał: Spokojnych Świąt! Trzymajcie się Nawzajem, rzecze1 Wszystkim Wam zycze cichych, milych i zdrowych Swiat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Smacznego jajeczka kochani! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zdrowych i spokojnych Świąt i szybkiego powrotu do normalności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zdrowych i Wesołych Świąt! Wirusowi na pohybel! U mnie na śniadaniu, chociaż w izolacji wszyscy byli obecni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Ciasto wyglada spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 @andyopole to wygląda bardzo po polskiemu i smakowicie! Mówię to jako osoba która nie lubi większości potraw polskiej kuchni. My koniec końców mieliśmy kurczaka, brisket się przypalił tak solidnie że cały prześmierdł, tak się skończyły moje plany Cymes natomiast był wspaniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) @Jackie, nawet mój boss, choć niechetnie, przyznaje że mam "Magic fingers". Osobiscie preferuję wlasne wyroby i na zdjeciu tylko sol i jaja nie są moje. Kosztuje to troche pracy ale daje satysfakcję i radość że nie trzeba jeść kupowanego dziadostwa. Cymes już od dawna planuje zrobić ale jakoś nie mogę się zebrać. edit: @Jackie, czy cymes robiliscie vege only czy z dodatkiem mięsa? Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 2 godziny temu, andyopole napisał: edit: @Jackie, czy cymes robiliscie vege only czy z dodatkiem mięsa? Taki najzwyklejszy z marchewki, rodzynków, masła, miodu, i cynamonu. Można marchewkę ugotować w soku z pomarańczy ale ja nie lubię, wolę dodać pod koniec odrobinę ugotowanej skórki pomarańczowej którą potem wyciągam przed podaniem. Cymes jest trochę jak sałatka jarzynowa, każdy robi inaczej Jedna z sióstr męża robi znakomity z marchwią, suszonymi śliwkami i wołowiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi