Jackie Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 6 godzin temu, Roelka v.2 napisał: Nasz dobytek zostal spakowany i juz wkrotce bedzie w drodze do Stanow. Siedziemy w prawie pustym mieszkaniu. Koty sie ciesza bo maja nieograniczone pole do biegania. Kot jest spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 22 minutes ago, Jackie said: Kot jest spoko Dzieki. Wszystkie moje koty sa spoko. Kilka miesiecy temu uwiecznilam je w formie tatuażu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Pięknie @Roelka v.2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Nie twierdzę że tatuaż jest brzydki bo jest ładny. Na szczęście Najwyższy zadba o to żebym go nie widział za pięćdziesiąt lat. 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Ale super tatuaż! Rozumiem, że na najwyższym świecie siedzi mąż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 1 hour ago, Joanna30 said: Ale super tatuaż! Rozumiem, że na najwyższym świecie siedzi mąż? Zgadza sie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 7 hours ago, PiciuK said: Kto wie, kto wie.... Przede wszystkim musisz wziąć pod uwagę, że kot ma 7 żyć - więc ten tatuaż może być inwestycją w kolejne życia. Mistyczna, czy wręcz magiczna siódemka być może ma szansę przenieść się na ludzką populację, zgodnie z wierzeniami Egipcjan. Z tego co ja słyszałam koty maja 9 zyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiulkaMisiulka Napisano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Czy wiecie może, gdzie dostanę złotówki albo funty „od ręki”? Wiem, że banki mają ale na zamówienie, AAA też na zamówienie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Dnia 7.07.2020 o 19:00, rzecze1 napisał: Dziś w nocy Olena z Lot-u mi odpisała na Facebooku, ze przeleją gotówkę w przeciągu najblizszych 14 dni. Zobaczymy co będzie po wyborach. As a data point - LOT zwrócił mi pieniądze po 3 miesiącach i jakichś dwóch tygodniach od mojego pierwszego kontaktu w końcu marca. Muszę przyznac, ze w między czasie nie zawracałem sobie tym głowy az do 26 czerwca, bo i suma była niewielka, zatem mozna powiedziec, ze po pierwszym ponagleniu zwrócili gotówkę w przeciągu 15 dni. Nie najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanFrancisco Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Zastanawiam się jak to jest możliwe, że tyle osób przebywa w USA nielegalnie? Przejechałem ostatnio 10 godzin autostradą i 2 razy natknąłem się na bramki z Border Patrol, gdzie prosili mnie o pokazanie wizy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi