Roelka v.2 Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Moderatorzy, mozemy stworzyc osobny temat do dyskusji aborcyjnych? Prosze? Bo odechciewa mi sie juz zagladac do tego tematu. Jakbym chciala poczytac o średniowieczu to bym wyciagnela ksiazki do historii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 30 minut temu, Roelka v.2 napisał: Moderatorzy, mozemy stworzyc osobny temat do dyskusji aborcyjnych? Prosze? Dołączam się. Nikt zdania nie zmieni, można przenieść w inny wątek, a tego szkoda ignorować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Sprobuje to wyczyscic dzisiaj po poludniu / wieczorem, jak ktos inny bedzie mial chec i czas wczesniej - to feel free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 (edytowane) Hej kochani, otworzylam nowy watek i poprzenosilam chyba wszystkie wypowiedzi. Sorka jak sa jakies bledy, nigdy nie przenosilam watkow ani postow wiec mam nadzieje ze wszystko dziala jak powinno. Swoja droga, powinnam chyba dostac za to jakis IT certyfikat. Temat tutaj: https://forum.usa.info.pl/topic/30915-dyskusje-na-temat-aktualnych-wydarzen-w-polsce/ EDIT: Watek sie pokazuje ze byl utworzony 23 pazdziernika, ale tak sie stalo jak przenioslam jakiegos mojego losowego posta z przed tej dyskusji tak zeby byl pierwszy w kolejnosci ktorego edytowalam do nowego tematu. Wiec nie myslcie sobie, ze przewidzialam przyszlosc Edytowane 30 Października 2020 przez ilon 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Dla rozluzienia atmosfery pozwole sobie wrzucic zdjecie z naszego jesiennego spacerku. A poza tym, jakie plany na weekend? Robicie cos na Halloween? Macie dynie? Pochwalcie sie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Ale super futrzane dzieciaki, ilon! Mamy dynie, juz wykrojona, ale nie postawiamy za zewnatrz jeszcze bo wiewiorki zjedza. Nasza okolica traktuje covida bardzo powaznie, wiec bedzie malo trick or treating. Razem z sasiadami zorganizowalismy trick or treating dla malej grupki z ulicy...dzieci nie beda pukaly w drzwi, ale szly od razu do back yard'u gdzie beda czekac na ich wlasciciele domu, oczywiscie w maskach i trzymajacych sie z 2-metry z dala. Dla dzieci beda wystawione indiwidualne torebki slodyczy. Dzieciaki pokazuja kostiumy, biora torebke, i siup do nastepnego domu. Nie mam malych dzieci w bliskiej rodzinie ale bardzo lubie maluchow sasiadow, wiec ciesze sie ze beda mialy Halloween fun, nawet w erze covida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Przesliczne slodziaki kocham pieski. my planujemy trick or treat tez w wąskim gronie. W koncu młodego pierwsze Haloween. Nie robiliśmy lampionów bo ja nie umiem, moze za rok spróbuje. Obok mamy farmę z pumpkin patch, corn maze i polem słoneczników, mamy zamiar sie wybrać na spacerek w ten weekend, a jutro bedzie wyglądało tak ze do paru znajomych po prostu podjedziemy i będziemy machać na podwórku. Jesli jakies słodycze bedą chcieli wrzucić to podstawimy wiaderko i sie oddalimy. Mam nadzieje ze zamówiony kostium dojdzie bo jesli nie bede musiała kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Ja właśnie skończyłam pakować torebki. Mamy storm doors, szyba od góry do dołu, więc kostiumy będziemy podziwiać przez szybę. Mój czterolatek przeżywa Halloween od dwóch miesięcy, więc zajrzymy na trick-or-treat do paru sąsiadów. Ludzie kombinują jak mogą, od zsypów słodyczowych na poręczach, bo strachy na wróble z intercomem i zdalnie sterowanymi sprzętami do bezdotykowego wydawania słodyczy. Cała energia w tym roku poszła w kostium (2 osoby, dwa dni roboty...), zazwyczaj idzie w dynie, ale w tym roku będzie cięcie klasyczne, żadnych wymyślnych. A i to ostatkiem sił. Najbardziej szkoda, że nie odbędzie się impreza w pracy, bo to 100 biur do obskoczenia w kontrolowanych warunkach pogodowych w pracy jedynie odbiór przydziałowy w trybie drive-thru. Przynajmniej pogoda zapowiada się dobrze - chłodno, ale bez przesady, i słonecznie. W zeszłym roku na Halloween mieliśmy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 (edytowane) U nas gubernator oficjalnie zabronił wszelkiego świętowania haloween wiec nie będzie trick or treat ani nic z tych rzeczy... ale za to córka ma haloween party w przedszkolu i poszła przebrana za biedronkę a na jutro mamy bilety na haloweenowe drive-thru, widziałam instalacje i wyglada to super - bardzo jestem ciekawa jak dzieciom się spodoba , z okien samochodu.. https://www.hauntoweenla.com Edytowane 30 Października 2020 przez MeganMarkle Dodałam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Ciesze sie, ze Wasze dzieciaki beda mialy cos w rodzaju trick or treat albo w ogole Halloween jednak. To jest takie swieto z ktorego tak szybko dzieciaki wyrastaja, ze szkoda marnowac roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi