katlia Napisano 25 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2021 8 hours ago, Zuza007 said: No ja niestety business widuję tylko podczas przemieszczania się do mojej ekonomicznej części samolotu... Maz bardzo czesto latal miedzynarodowo, wiec zawsze bylismy wysoko na liscie upgrades... takze przyjaciel pracowal dla Lufthansy, i tez nas zawsze zapisywal na upgrade. Ale maz juz mniej podrozuje, kolega jest na emeryturze wiec chyba te upgrades dla nas tez przeminely z wiatrem... Cytuj
Patipitts Napisano 2 Marca 2021 Zgłoś Napisano 2 Marca 2021 Uwaga- chwalipost lepiej pozno niz wcale- dzisiaj zrobilam twarog z przepisu@mola ! Wyszedl bardzo dobry, polecam ja- kulinarny antytalent! Jutro robie ruskie- na dzisiaj starczy emocji (szkoda ze nie widzieliscie mojej skupionej miny jak stalam pol godziny na garnkiem z termometrem zeby nie zagotowac maslanki) ale udalo sie! Trzymajcie kciuki za jutro!Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj
mola Napisano 2 Marca 2021 Zgłoś Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Patipitts napisał: Uwaga- chwalipost lepiej pozno niz wcale- dzisiaj zrobilam twarog z przepisu@mola ! Wyszedl bardzo dobry, polecam ja- kulinarny antytalent! Jutro robie ruskie- na dzisiaj starczy emocji (szkoda ze nie widzieliscie mojej skupionej miny jak stalam pol godziny na garnkiem z termometrem zeby nie zagotowac maslanki) ale udalo sie! Trzymajcie kciuki za jutro! Sent from my iPhone using Tapatalk Twaróg wygląda pięknie i cieszę się, że smakuje Na pocieszenie powiem, że im więcej razy zrobisz, tym mniej będziesz stać przy garze z termometrem Edytowane 2 Marca 2021 przez mola Cytuj
Patipitts Napisano 2 Marca 2021 Zgłoś Napisano 2 Marca 2021 Twaróg wygląda pięknie i cieszę się, że smakuje Na pocieszenie powiem, że im więcej razy zrobisz, tym mniej będziesz stać przy garze z termometrem Dzieki staralam sie nastepnym razem moze sprobuje wiecej, ta seria byla probna Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
andyopole Napisano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 2 Marca 2021 Robiłem w sobotę. Moją metodą. Wrócę do domu będzie fotka. Cytuj
andyopole Napisano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2021 Wczoraj fotki twarogu nie zrobilem. Ale dziś na lunch ze śmietanką i cebulką. 1 Cytuj
Patipitts Napisano 4 Marca 2021 Zgłoś Napisano 4 Marca 2021 7 hours ago, andyopole said: Wczoraj fotki twarogu nie zrobilem. Ale dziś na lunch ze śmietanką i cebulką. Wyglada super Andy Ja z mojego dzisiaj zgodnie z wczorajszym wpisem zrobilam pierogi. Farsz wyszedl super ale wszystko zamrozilam bo na obiad tesciowa sie dzisiaj wykazala a ze ja gotuje po mrozeniu to jeszcze nie probowalam nie moge sie juz doczekac i chyba jutro sobie upichce:) Cytuj
Xarthisius Napisano 4 Marca 2021 Zgłoś Napisano 4 Marca 2021 @rzecze1 a mowia, ze Brexit to samo zlo! https://www.nytimes.com/2021/03/04/business/scotch-tariffs-suspended.html Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Marca 2021 Zgłoś Napisano 4 Marca 2021 2 hours ago, Xarthisius said: @rzecze1 a mowia, ze Brexit to samo zlo! https://www.nytimes.com/2021/03/04/business/scotch-tariffs-suspended.html Brytyjczycy w kolejkach do non-Schengen, turyści w kolejkach do non-British/resident, szybciej na granicach, tyle się dla mnie zmieni. Z Unią jak handel był tak jest, a i z USA czy innymi też znowu bo Unia nie przeszkadza. Z takim Brexitem to ja mogę żyć No i Amerykanie się będą mogli ponownie napić porządnej whisky w przystępnej cenie Cytuj
andyopole Napisano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2021 Pytanie za 5 punktów. Co jest na zdjeciu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi