Roelka v.2 Napisano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2021 16 minutes ago, kzielu said: To jakis quiz ktory nie ma nic wspolnego z testem na obywatelstwo - nie zeby test na obywatelstwo byl jakos specjalnie trudny. Dokladnie. Szczegolnie ze USCIS daje ludziom pytania i odpowiedzi do wyuczenia. :p https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/crc/M_1778.pdf Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 @Jackie trzeslo u Was w Chicago? Mnie sie Szef goraczkowo pytal czy wszystko w porzadku, a szczerze mowiac nawet nie poczulem. A niby 50mil od epicentrum... https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/nm60344372/executive Cytuj
Jackie Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 (edytowane) 3 hours ago, Xarthisius said: @Jackie trzeslo u Was w Chicago? Dopiero co wróciliśmy z lotniska, byliśmy tydzień w SF. A co, trzęsło u was??? Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Jackie Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 Podobnoz. Ani ja, ani @mola nic nie czulismy, ale na slacku w robocie, wszyscy o tym gadaja. Czesc osob mieszka duzo dalej od epicentrum niz my. Cytuj
Jackie Napisano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2021 10 minutes ago, Xarthisius said: Podobnoz. Ani ja, ani @mola nic nie czulismy, ale na slacku w robocie, wszyscy o tym gadaja. Tydzień czekałam na małe trzęsionko w SF i nic, trzeba było w domu siedzieć Cytuj
katlia Napisano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 Dzieki fracking, beda trzesienia ziemi w najrozniejszych nietypowych miejscach. Cytuj
mcpear Napisano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 3.8 - 50 mil away? Takich w SoCal to się nawet nie dyskutuje - takie są praktycznie co tydzień a o tym że są wiesz tylko jak śledzisz jakieś specjalistyczne serwisy (jak np usgs) - Uroki życia na uskoku San Andreas:) Od 3.8 to się nawet woda w basenie nie wzburzy Ale ponoć jak trzęsienia regularnie są 3.8 w jakimś miejscu to ponoć "bezpieczniej" niż jak nagle 3.8 pojawia się gdzieś gdzie nigdy dotąd nie było. Dobrze że nikomu się nic nie stało - to najważniejsze Cytuj
mola Napisano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 Ludzie którzy to zauważyli, twierdzili, że to trzęsienie ziemi objawiło się jedynie jakby ktoś w domu drzwiami trzasnął. Ale u nas trzęsienia to jednak raczej nietypowe. Z okazji tornada już raz siedzieliśmy w piwnicy w pracy, a ostrzeżenia w sezonie się zdarzają dość często. Ale tez odpukać - 5 lat jak tu mieszkamy tornada nie było Cytuj
danielwro Napisano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 chcialem powiedziec, ze.. tak mnie te reklamy wk..denerwujo oczywiscie zdaje sobie sprawe z ich zasadnosci, ale moze jest jakas opcja "wykupienia" konta premium aby czytac je w cywilizowany sposob? Cytuj
Sebol83 Napisano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2021 Ej, A czy to prawda ze w USA w TV jest tak dużo reklam , że nie da rady obejrzeć żadnego filmu / programu? Czy to jakiś fake news? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi