andyopole Napisano 12 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Listopada 2021 3 godziny temu, Roelka v.2 napisał: Niby czuje jakbysmy sie dopiero wprowadzili do naszego domu a za chwile spedzimy tutaj juz drugie Swieta. A ja juz bede swietowal piate Boze Narodzenie pod nowym adresem... Cytuj
katlia Napisano 12 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2021 29 minutes ago, andyopole said: A ja juz bede swietowal piate Boze Narodzenie pod nowym adresem... Przeprowadzasz sie? Gdzie? Cytuj
andyopole Napisano 12 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Listopada 2021 3 minuty temu, katlia napisał: Przeprowadzasz sie? Gdzie? Nigdzie. Piec lat temu sie przeprowadzilem, 10 grudnia 2016. Teraz bedzie moje piate BN we wlasnym domu. Cytuj
mcpear Napisano 13 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2021 7 hours ago, Roelka v.2 said: Co tam u was wszystkich slychac? Zamieniliscie juz dekoracje z Halloween na Boze Narodzenie? Ja juz u paru sasiadow zauwazylam swiateczne dekoracje. Nie. Sobota po thxgiving jest w planie na założenie dekoracji (chociaż może polecę do Europy zawodowo w tamtą sobotę - pierwszy raz od 20 miesięcy o ile wszystkie 173 podpisy zdążę w korpo zdobyć potrzebne na wylot). U nas w Lowes zaczęli sprzedawać choinki Cytuj
andyopole Napisano 13 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2021 33 minuty temu, mcpear napisał: U nas w Lowes zaczęli sprzedawać choinki Wczoraj byłem w Lowes, w Salem OR. Jeszcze ani śladu, ani choinek, ani dekoracji. Cytuj
MeganMarkle Napisano 13 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) U mnie w Lowes choinki i dekoracje już były jeszcze przed Halloween. To samo w Targecie. Trochę za wcześnie jak na mój gust - ale teraz żałuje ze czegos nie wybrałam wtedy, by już było z głowy :p na Halloween w tym roku się postarałam i ozdobiłam dom upiorami i kościotrupami z każdej strony. Poszłam tez pierwszy raz z dzieckiem na Trick or Treat i było całkiem fajnie, bo sąsiedzi na dzielni się postarali i niektóre dekoracje były tak spektakularne, że szczękę z podłogi zbierałam. Jedynie wredna gimbaza mi działała na nerwy - jak można mieć 12 czy 14 lat i nadal się bawić w chodzenie po cukierki? Lame... ani się nie przebiorą ani nie są mili tylko z worem i daj. I jeszcze na koniec w nocy któryś z tym bachorow sprzed naszego domu moja gadającą dynie ukradł :/ not cool. Po Thanksgiving planuje jakieś BN dekoracje wywiesić ale chyba ograniczę się do światełek i projektora sniezynkowego oświetlenia Edytowane 13 Listopada 2021 przez MeganMarkle Literówki Cytuj
katlia Napisano 13 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2021 54 minutes ago, MeganMarkle said: chyba ograniczę się do światełek i projektora sniezynkowego oświetlenia Bedzie ladnie. I dzieciakom bedzie sie podobac. Cytuj
mcpear Napisano 13 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2021 1 hour ago, MeganMarkle said: U mnie w Lowes choinki i dekoracje już były jeszcze przed Halloween. To samo w Targecie. Trochę za wcześnie jak na mój gust - ale teraz żałuje ze czegos nie wybrałam wtedy, by już było z głowy :p Pewnie napisałem niezbyt precyzyjnie. W środku Lowesa sztuczne choinki i dekoracje to chyba już od 3 tygodni sprzedają. Dzisiaj rozstawili targ z żywymi choinkami. Cytuj
Patipitts Napisano 14 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2021 On 11/12/2021 at 10:51 PM, andyopole said: Wczoraj byłem w Lowes, w Salem OR. Jeszcze ani śladu, ani choinek, ani dekoracji. U nas juz sa Cytuj
andyopole Napisano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2021 Chciałem zapytać tylko forumowego znawcę tematu kruszonki. Teraz jest enough? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi