mola Napisano 15 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2021 29 minut temu, andyopole napisał: Chciałem zapytać tylko forumowego znawcę tematu kruszonki. Teraz jest enough? Jako kruszonkowy wykonawca od znawcy donoszę, ze masz zupełnie inny "styl kruszonkowy". Próbowałam znaleźć jakąś fotkę ciasta z kruszonką jak-u-nas-w-domu, ale oczywiście nic. U nas jest dużo i bardzo drobna. Tak więc cóż... trzeba będzie coś upiec. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2021 1 hour ago, andyopole said: Chciałem zapytać tylko forumowego znawcę tematu kruszonki. Teraz jest enough? Objetosciowo moze byc, ale za malo rozdrobniona Cytuj
andyopole Napisano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2021 Godzinę temu, mola napisał: Jako kruszonkowy wykonawca od znawcy donoszę, ze masz zupełnie inny "styl kruszonkowy". Próbowałam znaleźć jakąś fotkę ciasta z kruszonką jak-u-nas-w-domu, ale oczywiście nic. U nas jest dużo i bardzo drobna. Tak więc cóż... trzeba będzie coś upiec. Ja właśnie tak lubię. Jak Mama coś upiekła to lubiłem taką dużą kruszonkę zdemontować i zjeść bez reszty wypieku. 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 15 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2021 4 godziny temu, andyopole napisał: Ja właśnie tak lubię. Jak Mama coś upiekła to lubiłem taką dużą kruszonkę zdemontować i zjeść bez reszty wypieku. Mi w ciastach zawsze najbardziej smakuje kruszonka 1 Cytuj
andyopole Napisano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2021 11 godzin temu, Joanna30 napisał: Mi w ciastach zawsze najbardziej smakuje kruszonka Podkradajac kruszonke trzeba bylo uwazac czy Mama czasem nie 'zamierza ukarac scierka' destruktora za dekompozycje dziela. 1 Cytuj
ilon Napisano 15 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2021 U mnie choinke bedziemy rozkladac i dekorowac zaraz po thankgiving, bo co mam innego robic jak tyle dni wolnego. U mnie to chyba kazde swieta pod innym adresem, tylko bombki te same 1 Cytuj
andyopole Napisano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 15.11.2021 o 13:07, ilon napisał: tylko bombki te same Usmialem sie... Z tych bombek.... I wcale nie pomyślałem o choinkowych. ... Edytowane 18 Listopada 2021 przez andyopole Cytuj
ilon Napisano 17 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2021 Kochani bede w Chicago 17go grudnia na imprezce, ale imprezka dopiero o 8pm wiec jak ktos z rana albo do poludnia chce skoczyc na kawke to dajcie znac Cytuj
andyopole Napisano 17 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 17 Listopada 2021 48 minut temu, ilon napisał: Kochani bede w Chicago 17go grudnia na imprezce, ale imprezka dopiero o 8pm wiec jak ktos z rana albo do poludnia chce skoczyc na kawke to dajcie znac Ale ja mieszkam w OR! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi