MeganMarkle Napisano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Dziś miałam test na obywatelstwo (o 6:50am notabene) i zdałam! Także melduje się oficjalnie jako obywatel im no longer stealing jobs 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 4 minuty temu, MeganMarkle napisał: Dziś miałam test na obywatelstwo (o 6:50am notabene) i zdałam! Także melduje się oficjalnie jako obywatel im no longer stealing jobs Gratuluje! Tak naprawdę obywatelem zostaniesz po przysiędze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 49 minutes ago, MeganMarkle said: Dziś miałam test na obywatelstwo (o 6:50am notabene) i zdałam! Także melduje się oficjalnie jako obywatel im no longer stealing jobs Gratuluje nowej obywatelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 On 5/12/2023 at 10:36 PM, MeganMarkle said: Dziś miałam test na obywatelstwo (o 6:50am notabene) i zdałam! Także melduje się oficjalnie jako obywatel im no longer stealing jobs Gratki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 My obwozimy rodzine po atrakcjach. A tu specjalnie dla @kzielu focia, zeby wiedzial jak silnik samolotu w srodku wyglada ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 11 minutes ago, Xarthisius said: My obwozimy rodzine po atrakcjach. A tu specjalnie dla @kzielu focia, zeby wiedzial jak silnik samolotu w srodku wyglada ;P No dzieki Ciekawy zabytek z firmy od (un)dependable engines - a gdzie go wystawili ? Btw - z takich ciekawostek - w National Museum of USAF (Dayton, OH - WP AFB) jest niemiecki Jumo 04 z czasow drugiej wojny (z Me262) - jak sie czlowiek przyjrzy to konstrukcyjnie / koncepcyjnie od wspolczesnych konstrukcji tak wiele sie nie rozni i silnik generalnie dzialal (w odroznieniu od roznych polskich i ruskich konstrukcji, a Indie czy Chiny to do dzis nie za bardzo potrafia swojego silnika wyprodukowac mimo ze bardzo probuja od lat). Jak niemcy przegrali ta wojne to nie wiem... Tak swoja droga to muzeum to must-see dla kazdego kto sie znajdzie w okolicy, szczegolnie ze Presidential Flight expo jest teraz razem z reszta i nie trzeba juz PKSem jezdzic do innej czesci bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 On 5/12/2023 at 7:36 PM, MeganMarkle said: Dziś miałam test na obywatelstwo (o 6:50am notabene) i zdałam! Także melduje się oficjalnie jako obywatel im no longer stealing jobs Gratki!! Kiedy "jury duty"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 8 minutes ago, kzielu said: Ciekawy zabytek z firmy od (un)dependable engines - a gdzie go wystawili ? Museum of Science and Industry, Chicago. Razem z polowa 727 do ktorej mozna wlezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 Godzinę temu, mcpear napisał: Gratki!! Kiedy "jury duty"?? Mnie jeszcze nie wołali Może dlatego że się jeszcze w SSA nie pochwaliłem certyfikatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 (edytowane) 8 hours ago, mcpear said: Gratki!! Kiedy "jury duty"?? Haha… najpierw ceremonia mnie czeka a potem kto wie mnożę to głupie ale chciałabym być wybrana do jury - to dopiero wpływ na Amerykę! A właśnie o to mi chodziło w uzyskaniu obywatelstwa, o prawo do głosu i wpływu na ten kraj, w którym zamierzam zostać najchętniej to bym poszła do jury w sprawie Amber Heard vs Johnny Depp albo coś podobnego z publicznym praniem brudów XD w Hollywood w sumie może jest szansa? Haha.. Edytowane 18 Maja 2023 przez MeganMarkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi