cee Napisano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 U mnie English weather, której nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: edit: Piekna pogoda, w tej chwili 18 stopini Celsjusz i rosnie jest godzina 12.12. Drzwi na podworze otwarte. Lunch smakuje lepiej. Niestety, na przyszly tydzien zapowiadaja ochlodzenie, chyba sie pozegnam z krotkimi spodniami. U nas bardzo przyjemne 7 stopni C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 43 minuty temu, jkb napisał: U nas bardzo przyjemne 7 stopni C A weź Ty się. .. Od samego czytania zamròz po plecach ciagnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: A weź Ty się. .. Od samego czytania zamròz po plecach ciagnie! Piekna pogoda mam nadzieje utrzyma sie gdzies tak do czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 w nyc dzis wilgotnosc straszna, na krotki rekaw mozna.......wlasnie worcilem z baru... w ciagu 2 tyg tez ma sie ochlodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 ... chciałam to mam. Liście spadły w dużej części, nagrabiłam 15 worków. Reszta na przyszły weekend (foto) a co nie spadnie do przyszłego weekendu leży do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 56 minut temu, mola napisał: ... chciałam to mam. Liście spadły w dużej części, nagrabiłam 15 worków. Reszta na przyszły weekend (foto) a co nie spadnie do przyszłego weekendu leży do wiosny. Ponieważ mieszkasz w dość chłodnych okolicach a może masz ogródek lub jakieś klomby z kwiatkami resztę liści zgarnij w to miejsce. Uchroni cebulki i inne roślinki przed mrozem a jeśli masz wiewiórki to nie będą Ci niszczyc roślinę ani zapisywać swoich zapasów na zimę. Dodatkowo robaczki zamiast hibernowac będę pracować nad spulchnianiem gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 19 minut temu, andyopole napisał: Ponieważ mieszkasz w dość chłodnych okolicach a może masz ogródek lub jakieś klomby z kwiatkami resztę liści zgarnij w to miejsce. Uchroni cebulki i inne roślinki przed mrozem a jeśli masz wiewiórki to nie będą Ci niszczyc roślinę ani zapisywać swoich zapasów na zimę. Dodatkowo robaczki zamiast hibernowac będę pracować nad spulchnianiem gleby. Mamy dom na rogu, a przy domu dwie brzozy, dwa platany, dwa dęby i dwa drzewa jakieś klonowate. Wszystkie to kilkudziesięcioletnie okazy, za wyjątkiem jednego dębu. Grabiłam tylko trawnik co przy chodniku, ogródka nie mam zamiaru nawet ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 A w Hameryce, Polaków bijo: https://mobile.natemat.pl/253787,alec-baldwin-pobil-polaka-aktor-zaprzecza-zarzutom https://natemat.pl/amp/253831,kim-jest-wojciech-cieszkowski-polak-pobity-przez-aleca-baldwina-w-usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) No i chlopak stanie się sławny a jesli znajdzie bystregonpapuge to przy okazji sie wzbogaci. A Ty przypadkowo trafiony na YT filmik. Teraz chyba trudno sie dziwic skad wzięły się "polish jokes" Najlepiej zacząć oglądać od poczatku. Edytowane 4 Listopada 2018 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi