Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co za mecz.. Nie wyobrażam sobie oglądać go w pracy, musiałabym chyba  na stojąco oglądać :blink:

Btw, jeździcie na mecze naszej cudownej siatkarskiej reprezentacji jak grają w USA? 

Napisano (edytowane)
25 minut temu, sobota napisał:

Co za mecz.. Nie wyobrażam sobie oglądać go w pracy, musiałabym chyba  na stojąco oglądać :blink:

Btw, jeździcie na mecze naszej cudownej siatkarskiej reprezentacji jak grają w USA? 

Uff, daleko nie bylo.

To jest spory kraj, na koniec mojego stanu jest tak daleko jak prawie do Holandii. Gdy byly w Portland Mistrzostwa swiata w lekkiej atletyce kibicowalem caly weekend.

edit: @rzecze1, dzieki za link.

Edytowane przez andyopole
Napisano

Cos tu cicho dzis. Z nudow umylem "swoja" biurkowa drukarke.

W razie kto by przejezdzal by Oregon w ten weekend zapraszam na kromke chleba ze smalczykiem. Nakupilem sloniny, dzis zaczynam wytapianie skwareczek. Kiszony ogorek tez sie znajdzie, cos na trawienie rowniez.

Napisano
12 minut temu, Xarthisius napisał:

Jakis czas temu kupilem sobie grill/smoker na pelet. Goraco polecam taka zabawke! Tak siedze i mysle czy mi sie chce zrobic jutro ten brisket czy nie...

Chce Ci się. 

Napisano
46 minut temu, Xarthisius napisał:

Jakis czas temu kupilem sobie grill/smoker na pelet. Goraco polecam taka zabawke! Tak siedze i mysle czy mi sie chce zrobic jutro ten brisket czy nie...

Ja swoje BBQ umylem I zakonczylem sezon.

Wedzarnia jeszcze stoi na podoredziu, chcialem nawet w ten weekend cos kopcic ale nie udalo mi sie trafic ladnego boczku.

W ten weekend bedzie tylko smalczyk i ziemniaczana zapiekanka. Moze jakiegos placka spieke?

Napisano
Teraz, MeganMarkle napisał:

A co to jest ten brisket?

Taki tam, kawal miesa, upieczony w dymie. Dlugo to trwa. Jesli duzy kawal to nawet ze trzy, cztery godziny. Jak swinia w calosci to dwa dni.

• Dziękuję! 1