mcpear Napisano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2019 https://www.eurovolley.tv/en-int/page/home-cev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobota Napisano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Co za mecz.. Nie wyobrażam sobie oglądać go w pracy, musiałabym chyba na stojąco oglądać Btw, jeździcie na mecze naszej cudownej siatkarskiej reprezentacji jak grają w USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2019 (edytowane) 25 minut temu, sobota napisał: Co za mecz.. Nie wyobrażam sobie oglądać go w pracy, musiałabym chyba na stojąco oglądać Btw, jeździcie na mecze naszej cudownej siatkarskiej reprezentacji jak grają w USA? Uff, daleko nie bylo. To jest spory kraj, na koniec mojego stanu jest tak daleko jak prawie do Holandii. Gdy byly w Portland Mistrzostwa swiata w lekkiej atletyce kibicowalem caly weekend. edit: @rzecze1, dzieki za link. Edytowane 26 Września 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Cos tu cicho dzis. Z nudow umylem "swoja" biurkowa drukarke. W razie kto by przejezdzal by Oregon w ten weekend zapraszam na kromke chleba ze smalczykiem. Nakupilem sloniny, dzis zaczynam wytapianie skwareczek. Kiszony ogorek tez sie znajdzie, cos na trawienie rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Jakis czas temu kupilem sobie grill/smoker na pelet. Goraco polecam taka zabawke! Tak siedze i mysle czy mi sie chce zrobic jutro ten brisket czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 12 minut temu, Xarthisius napisał: Jakis czas temu kupilem sobie grill/smoker na pelet. Goraco polecam taka zabawke! Tak siedze i mysle czy mi sie chce zrobic jutro ten brisket czy nie... Chce Ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 2 minutes ago, mola said: Chce Ci się. No ja wiem, ze chetnych do zjedzenia gotowego brisketu to jest cale mrowie. Tylko nie ma komu wstac wczesnie rano i pieca pilnowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 46 minut temu, Xarthisius napisał: Jakis czas temu kupilem sobie grill/smoker na pelet. Goraco polecam taka zabawke! Tak siedze i mysle czy mi sie chce zrobic jutro ten brisket czy nie... Ja swoje BBQ umylem I zakonczylem sezon. Wedzarnia jeszcze stoi na podoredziu, chcialem nawet w ten weekend cos kopcic ale nie udalo mi sie trafic ladnego boczku. W ten weekend bedzie tylko smalczyk i ziemniaczana zapiekanka. Moze jakiegos placka spieke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 34 minutes ago, Xarthisius said: No ja wiem, ze chetnych do zjedzenia gotowego brisketu to jest cale mrowie. Tylko nie ma komu wstac wczesnie rano i pieca pilnowac... A co to jest ten brisket? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Teraz, MeganMarkle napisał: A co to jest ten brisket? Taki tam, kawal miesa, upieczony w dymie. Dlugo to trwa. Jesli duzy kawal to nawet ze trzy, cztery godziny. Jak swinia w calosci to dwa dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi