katlia Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 14 godzin temu, pelasia napisał: Wiec jak to kazda kobieta ( lub wiekszosc) przynajmniej chcialabym zakupic cos co mi do gustu przypadnie, a nie jedynie wyda sie praktyczne Bardzo slusznie. Daj nam znac na co sie zdecydowalas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 A tak z innej beczki, kto idzie zwalczac tlumy w Black Friday? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 24 minuty temu, pelasia napisał: A tak z innej beczki, kto idzie zwalczac tlumy w Black Friday? Nie wystawiam nosa z domu. Do poniedzialku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 W Polsce blek frajdej na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) @cee bo to jest premia za to uczucie, ze pobiles tych wszystkich frajerow co nie poczekali do Black Friday! Edytowane 28 Listopada 2019 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 36 minutes ago, pelasia said: A tak z innej beczki, kto idzie zwalczac tlumy w Black Friday? Ja bylem raz (i to poznym wieczorem), glownie z ciekawosci. Nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Happy Thanksgiving kochani? Za co w tym roku jestescie wdzieczni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Na swieta przygarnalem dziewczyne, ktora przyjechała tu na wymiane studencką. Bieduje, nie dojada więc od jakiegoś czasu podrzucam jej coś do jedzenia. A na swieta wezme i odkarmię. Zaraz po nią jadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 11 minut temu, ilon napisał: Happy Thanksgiving kochani? Za co w tym roku jestescie wdzieczni? Ja, osobiscie za to ze doczekałem tego święta kolejny raz. Wciąż jeszcze mam pracę i nawet szef po pójsciu na noże uznal ze mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Ktoś z Was to czytał? https://www.usatoday.com/story/news/nation/2019/11/27/university-farmington-ice-arrests-more-fake-michigan-college/4317788002/?fbclid=IwAR04mNJp-cWQo_DnU9aFf05QkviAWbDxAUUsA4JA3Mxgb5X3vcVU_eRZWS0 Rząd założył fałszywy uniwersytet. Ściągnał zagranicznych chętnych i wystawił wizy J1. Pobrał czesne. A ponieważ uniwerek był fałszywy to wyrzucił z USA studentów poprzez deportację z zarzutem "visa fraud". Jak to mówił Frank Underwood: "We don't submit to terror. We make the terror" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi