Joanna30 Napisano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Ja miałam dolarową kartę w Aliorze i tuż przed tegorocznym wyjazdem do Stanów musiałam ją wymienić, bo jakieś zagrożenie było Bank oczywiście nie powiedział o co chodzi. Za to jakiś miesiąc po powrocie karta została zastrzeżona przez bank, bo ktoś próbował zapłacić nią za zakup jakiś tysiąców jenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Zycze Wam wszystkich spokojnych, przyjemnych Swiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 20 godzin temu, Xarthisius napisał: Achievement unlocked: pierwszy raz w USA skradziono mi dane karty kredytowej. Jakis "gieniusz" zbrodni probowal zrobic zakupy na $45 w ALDI w Oklahomie + jakies 4 inne transakcje, ktore natychmiast zostale wychwycone. W rezultacie karta zablokowana... Nie ma to jak zaczac Swieta z przytupem. $45 to nie za bardzo poszalal Ja tylko raz musialam zablokowac karte. Ale najlepsze to, ze to bylo po weekendzie i zupelnie mi z glowy wylecialo ze robilam jakies zakupy online. Zorientowalam sie po jakims czasie, ale troche siara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Mi z kolei już kilka razy nadgorliwy bank zablokował moje własne transakcje bo mu się wydały podejrzane - no mnie tylko maksymalnie wk**wiło Chyba moje decyzje zakupowe nie mieszczą się w schematach algorytmów bankowych tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Dnia 23.12.2019 o 11:02, katlia napisał: Zycze Wam wszystkich spokojnych, przyjemnych Swiat! Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 (edytowane) z przygod z kartami kredytowymi czy debetowymi tez mam swoja. W zelszym roku ktos uzywal nr mojej karty na Bahamach. Bank zablokowal. W 2018 w lato ktos usilowal wyplacic "rupie indyjskie" uzywajac mojej karty w Europie. [ karta byla w moim portfelu ] Bank zablokowal. jak pisal kzielu - polecam ogladac co jakis czas co sie dzieje na koncie. Bankowosc w USA jest tragiczna. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez ilya_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 When na dworze bialy Snow Wtedy Christmas swieta sa Christmas tree ma bombek w brod a na table pelno food.Karp fish swimming in the woda Kill him bedzie very szkoda. When na niebie star zaswieci Santa leci to the dzieci. I wish zdrowia dla for you And szczesliwy New Year too !!! 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Karpatka po eksplozji ale przed polozeniem kremu. Wafel, taki jak w domu. Kutia, bez kutii Wigilia nieważna. Rybka czeka na smażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 To ja sie tez pochwale. Kilka godzin mi zeszlo, ale zrobilam chyba z ponad 200 pierogow przez swieta. Drugi raz robilam zupelnie sama (takie ze mnie rozpieszczone dziecko) wiec nie spodziewalam sie zbyt wiele, ale wyszly cudowne. Chyba tak dobre jak mojej mamy, albo moze i nawet lepsze. Prawdopodobne, ze sekret tkwi w wedzonym boczku prosto z Oregonu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Szczesliwego Nowego Roku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi