ilon Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 13 godzin temu, andyopole napisał: Ja w 2016 roku mialem5 tygodni urlopu czyli około 25 dni roboczych + jak zawsze, wolne od Wigilii do Nowego Roku, też płatne. Wiesz Andy, Twoj staz pracy jest troszke wiekszy niz moj. Ja sobie musze wypracowac wolne - zaczynam od 0 platnych dni i po kazdym roku dostaje 5. Maksimum jakie moge osiagnac to tez 25 dni, ale troche lat mi to zajmie
andyopole Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 No i musiała, musiała mi wytknac podeszly wiek. Gadzina jedna!
ilon Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 7 minut temu, andyopole napisał: No i musiała, musiała mi wytknac podeszly wiek. Gadzina jedna! Andy, no co Ty! Ja nigdy bym tego nie zrobila.
andyopole Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Masz szczęście ze mieszkasz daleko i nie mam tak dlugiego tubajfora.
SuperTraveller Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 4 godziny temu, karol0219 napisał: Tylko jaka jest definicja forumowego bywalca? Bo ja np. czytam to forum kilka lat, a zarejestrowałem się dopiero w październiku ubiegłego roku Obejmijmy tym pojęciem osoby które zarejestrowały się na forum przed ogłoszeniem wyników. Jak wszystko będzie jasne, to zobaczymy czy komuś się udało. Swoją drogą, jest tu już kilka dinozaurów (wliczając w to mnie) próbujących szczęścia od paru ładnych lat...
karol0219 Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Rozumiem. Zatem jestem bywalcem. Tobie i sobie życzę powodzenia, mam nadzieję, że w tym roku GC uda się wylosować nie tylko dinozaurom, ale też bywalcom
sly6 Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 14 godzin temu, Dublin napisał: Alez ja nie pije do ciebie andyopole... Jedynie jestem ciekaw opini innych osob ktore takie zachowanie zaobserwowaly i skoro pisza o tym to widzialy w tym problem i jakos sobie pewnie takie zachowanie tlumaczyly, a skoro mialy caly obraz tej konkretnej sytuacji, to moga ze swojego punktu widzenia okreslic, ze ta jednostka twierdzaca to, byla uprzedzona prawdopodobnie z takiego lub innego powodu. Nie szukam potwierdzenia zalozenia, ze wszyscy tacy sa bez wyjatku. kazdy ma inne myśli i jedni to potwierdza a inni nie,daj ludziom władze,pobyt czy kasę to zobaczysz Ich władze do tego znajomych czy rodzinę dobrą. Bo jesli ktos jest taki dobry to niech zaczyna życie w samotności a do tego w stereotypach i zobaczymy jak długo da radę żyć,takich osób jest parę %. Inni będą silni w grupie. I stąd czasami ta pogarda jest. Znam osobę z jednej strony powodzi jej się lecz jedzie na plecach innych i to jest ostatnia osoba co Ci pomoże. ostatnio czytałem bloga o tym jak obcy Polacy pomagali sobie wiec bywają wisienki na torcie ze nie patrzy się z góry.
cee Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Tydzień szukałem zgłoszenia z numerem, ale znalazłem. Już się bałem że będzie kopa
maciopa Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 3 minuty temu, cee napisał: Tydzień szukałem zgłoszenia z numerem, ale znalazłem. Już się bałem że będzie kopa Następnym razem zapisz numer w postaci cyfrowej na dysku w jakimś charakterystycznym katalogu
Dublin Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Lepiej zrobic pare kopii, kopia cyfrowa moze takze przestac istniec... Ja druknolem i mam z paszportem jedna. Szkoda byloby przez tak trywialne zaniedbanie pozbawic sie szansy na sprawdzenie wyniku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.