KaeR Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 1 minutę temu, Łukasz90 napisał: Miałem się do tego nie odnosić , ale napisze o co tutaj ludziom chodzi .Ciągle wypominają Twoje wypowiedzi z jesieni , kiedy to twierdziłaś ,ze powinni zlikwidować loterię .Ja o to pretensji nie mam. Rozumiem i szanuje Twoje zdanie. Czy popieram , oczywiście nie , ale tematu nie rozwijam bo wyszedłbym na jeszcze większego chama i złośliwca Eee tam Lukasz. My wiemy, ze zwolennicy loterii to chamy i zlosliwcy. Sorry, tak wynika z Twojej wypowiedzi. Loteria oczywiscie powinna byc zlikwidowana. Disclaimer: BIORE UDZIAL W LOTERII, NIE JESTEM OBYWATELEM, REZYDENTEM, WIELBLADEM.
SuperTraveller Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Ja tylko zaobserwowałem, że najwięcej zwolenników likwidacji loterii jest już w US...
kzielu Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 6 minut temu, SuperTraveller napisał: Ja tylko zaobserwowałem, że najwięcej zwolenników likwidacji loterii jest już w US... A gdzie mieliby być ? W Chinach ?
KaeR Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 5 minut temu, SuperTraveller napisał: Ja tylko zaobserwowałem, że najwięcej zwolenników likwidacji loterii jest już w US... I? Przed przyjazdem mnie to nie dotyczylo. Nie mialem nic wspolnego z USA, wiec dlaczego mialbym miec opinie? Gdybym tu z loterii przyjechal to moze jeszcze mi moznaby zarzucic hipokryzje. No i zeby jeszcze moja opinia miala na cokolwiek wplyw. Zeby nie wdawac sie ze mna w dyskusje na ten temat dodam, ze dla mnie nieistotne jest czy nie wjedzie Polak, Rusek czy Germanin. Czy jak to tam sie nazywaja.
illinois Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 wczorajszy wypad do Nowego Jorku, niestety w 4K nie będzie bo komputer za stary i nie wyrabia pozdrawiam wszystkich jeszcze z USA
ilya_ Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 niestety to nie jest nowy jork...to tylko manhattan i glowne pkty turystyczne... prawdziwy nyc to co innego...
katlia Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 No bo wiadomo Manhattan to nie prawdziwy NY (wtf?)
illinois Napisano 30 Marca 2017 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 No tak było mi nagrać murzynowo i obrzeża miasta przepraszam
Joanna30 Napisano 31 Marca 2017 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Dla mnie NYC to Manhattan i główne atrakcje turystyczne, bo jestem turystką, także dziękuję A spacer po Brooklyn Bridge jeszcze przede mną
cee Napisano 31 Marca 2017 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Jak dla mnie loteria powinna być zlikwidowana. Też biorę w niej udział, nie mieszkam w Stanach itd, ale każdy zdrowo myślący człek chyba zdaje sobie sprawę że reforma imigracji dałoby więcej niż loteria. I nam i im
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.