KaeR Napisano 5 Maja 2017 Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 Hej! Erectile dysfunction nie jest preexisting condition więc wszystko jest cool. :-P 2 Cytuj
motorolnik Napisano 7 Maja 2017 Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) Zmieniając temat - znowu o Robert Mercer (multibilioner, większy niż Soros, który promuje Trumpa), tym razem też w odniesieniu do Brexitu: Ciekawe mało znane wątki.https://www.theguardian.com/technology/2017/may/07/the-great-british-brexit-robbery-hijacked-democracy Wow... Cytuj He laughed when I told him the frustrating mystery that was AggregateIQ. “Find Chris Wylie,” he said. Who’s Chris Wylie? “He’s the one who brought data and micro-targeting [individualised political messages] to Cambridge Analytica. And he’s from west Canada. It’s only because of him that AggregateIQ exist.” Edytowane 7 Maja 2017 przez motorolnik Cytuj
kzielu Napisano 24 Maja 2017 Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 Budzet anyone ? Nie przejdzie bo republikanie nie sa az tak glupi zeby zalozyc sobie petle na szyje, ale mowiac szczerze - wiem jak to brzmi - chcialbym zeby ten budzet przeszedl. Bo ludzi glosowali na Trumpa - glownie z powodu ich inteligencji - nie nauczy nic poza doswiadczeniem tego wszystkiego. Ogolnie to bylo w 100% przewidywalne. 1 Cytuj
pelasia Napisano 24 Maja 2017 Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 Nie wiem czy ich jest w stanie cokolwiek nauczyć. Ja znam kobietkę, która starała sie mnie ostatnio przekonać, ze Drumpf i Melania maja wspaniałe i udane małżeństwo. Oni chca widzieć i słyszeć, co im pasuje. Cytuj
andyopole Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 4 godziny temu, pelasia napisał: Nie wiem czy ich jest w stanie cokolwiek nauczyć. Ja znam kobietkę, która starała sie mnie ostatnio przekonać, ze Drumpf i Melania maja wspaniałe i udane małżeństwo. Oni chca widzieć i słyszeć, co im pasuje. A polska "pierwsza para"? Tez PiSlamisci dostają orgazmu na ich widok. Wolałbym szpetnego prezydenta ale z rozumem niż gładkiego na gębie chłopca na posylki. Nawet zgrabna i dobrze ubrana żona go nie ratuje. 1 1 Cytuj
katlia Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 9 godzin temu, kzielu napisał: ale mowiac szczerze - wiem jak to brzmi - chcialbym zeby ten budzet przeszedl. Bo ludzi glosowali na Trumpa - glownie z powodu ich inteligencji - nie nauczy nic poza doswiadczeniem tego wszystkiego. Zgadzam sie, chociaz ze wstydem. Gdyby ci idioci dostali porzadnie po tylkach moze by w koncu uwierzyli ze byli okrutnie oszukani i ze w Bialym Domu skorumpowani miliarderzy smieja sie z ich naiwnosci... 1 Cytuj
pelasia Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 39 minut temu, katlia napisał: Zgadzam sie, chociaz ze wstydem. Gdyby ci idioci dostali porzadnie po tylkach moze by w koncu uwierzyli ze byli okrutnie oszukani i ze w Bialym Domu skorumpowani miliarderzy smieja sie z ich naiwnosci... Co ty, zwalili by na Obamę! Cytuj
katlia Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 17 minut temu, pelasia napisał: Co ty, zwalili by na Obamę! Kurcze, masz racje. What was I thinking ? Cytuj
sly6 Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 historia pokazuje ze ludzie niczego się nie uczą a liczą się emocje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi