KaeR Napisano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Hej! Erectile dysfunction nie jest preexisting condition więc wszystko jest cool. :-P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) Zmieniając temat - znowu o Robert Mercer (multibilioner, większy niż Soros, który promuje Trumpa), tym razem też w odniesieniu do Brexitu: Ciekawe mało znane wątki.https://www.theguardian.com/technology/2017/may/07/the-great-british-brexit-robbery-hijacked-democracy Wow... Cytuj He laughed when I told him the frustrating mystery that was AggregateIQ. “Find Chris Wylie,” he said. Who’s Chris Wylie? “He’s the one who brought data and micro-targeting [individualised political messages] to Cambridge Analytica. And he’s from west Canada. It’s only because of him that AggregateIQ exist.” Edytowane 7 Maja 2017 przez motorolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Trump zwolnił Comeya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Budzet anyone ? Nie przejdzie bo republikanie nie sa az tak glupi zeby zalozyc sobie petle na szyje, ale mowiac szczerze - wiem jak to brzmi - chcialbym zeby ten budzet przeszedl. Bo ludzi glosowali na Trumpa - glownie z powodu ich inteligencji - nie nauczy nic poza doswiadczeniem tego wszystkiego. Ogolnie to bylo w 100% przewidywalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Nie wiem czy ich jest w stanie cokolwiek nauczyć. Ja znam kobietkę, która starała sie mnie ostatnio przekonać, ze Drumpf i Melania maja wspaniałe i udane małżeństwo. Oni chca widzieć i słyszeć, co im pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 4 godziny temu, pelasia napisał: Nie wiem czy ich jest w stanie cokolwiek nauczyć. Ja znam kobietkę, która starała sie mnie ostatnio przekonać, ze Drumpf i Melania maja wspaniałe i udane małżeństwo. Oni chca widzieć i słyszeć, co im pasuje. A polska "pierwsza para"? Tez PiSlamisci dostają orgazmu na ich widok. Wolałbym szpetnego prezydenta ale z rozumem niż gładkiego na gębie chłopca na posylki. Nawet zgrabna i dobrze ubrana żona go nie ratuje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 9 godzin temu, kzielu napisał: ale mowiac szczerze - wiem jak to brzmi - chcialbym zeby ten budzet przeszedl. Bo ludzi glosowali na Trumpa - glownie z powodu ich inteligencji - nie nauczy nic poza doswiadczeniem tego wszystkiego. Zgadzam sie, chociaz ze wstydem. Gdyby ci idioci dostali porzadnie po tylkach moze by w koncu uwierzyli ze byli okrutnie oszukani i ze w Bialym Domu skorumpowani miliarderzy smieja sie z ich naiwnosci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 39 minut temu, katlia napisał: Zgadzam sie, chociaz ze wstydem. Gdyby ci idioci dostali porzadnie po tylkach moze by w koncu uwierzyli ze byli okrutnie oszukani i ze w Bialym Domu skorumpowani miliarderzy smieja sie z ich naiwnosci... Co ty, zwalili by na Obamę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 17 minut temu, pelasia napisał: Co ty, zwalili by na Obamę! Kurcze, masz racje. What was I thinking ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 historia pokazuje ze ludzie niczego się nie uczą a liczą się emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi