andyopole Napisano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 W tzw. miedzyczasie sprawdzilem. Trzeba jednak udac sie "ad limina", mozna czy nawet wrecz trzeba osobiscie. Jest tu SSA Office w takiej dziurze, niedaleko. Mam nadzieje ze nie bedzie tam kolejki zbytniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 Andy ja tak sie zbieram i zbieram ze do tej pory od grudnia 2021 sie nie wybralam... Moze w przyszlym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 20 minut temu, ilon napisał: Andy ja tak sie zbieram i zbieram ze do tej pory od grudnia 2021 sie nie wybralam... Moze w przyszlym tygodniu. Podobnie jak ja do obywatelstwa, prawie 10 lat sie zbieralem. Ponoc do DMV tez trzeba zglosic ale w 2025 prawko mi sie konczy, wtedy im sie przyznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Czy można na Oath Ceremony przyjść z rodziną? W liście, który dostałam od USCIS nie ma o tym nic wspomniane, a wyznaczono mi termin na koniec stycznia i zastanawiam sie, czy mogę pójść z dzieckiem i noworodkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 8 minutes ago, margherita_s said: Czy można na Oath Ceremony przyjść z rodziną? W liście, który dostałam od USCIS nie ma o tym nic wspomniane, a wyznaczono mi termin na koniec stycznia i zastanawiam sie, czy mogę pójść z dzieckiem i noworodkiem. O ile nie ma jakis obostrzec z powodu Covida to jak najbardziej - wiekszosc przychodzi z wieksza ekipa. U mnie byla 2-letnia wtedy corka i tesciowie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Na moja przysięgę (32 osoby) niektórzy przyszli z osobami towarzyszącymi. Nie wpuscili jednak na salę nikogo, mogli sobie patrzeć przez szklaną ścianę. Wtedy, na początku maja, były chyba jeszcze jakieś Covidowe obostrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 U mnie w lipcu nie mozna bylo, bo COVID, ale pozwalali czy wrecz zachecali zeby transmitowac impreze z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick96 Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 W listopadzie bez ograniczen w Chicago mozna bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 W środę mam Oath Ceremony i zastanawiam się, czy obowiązuje jakiś specjalny dress code? Co Wy założyliście na swoje Oath Ceremonies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 59 minut temu, margherita_s napisał: W środę mam Oath Ceremony i zastanawiam się, czy obowiązuje jakiś specjalny dress code? Co Wy założyliście na swoje Oath Ceremonies? Ja założyłem marynarkę Pierre Cardin i spodnie Calvin Klein. Wróciłem od drzwi i jeszcze krawata wziąłem. Pani, z którą miałem interview dwa razy mnie pochwaliła. Widać było że Ci o europejskim wyglądzie byli ubrani schludnie, obok mnie siedziała Brytyjka. A dzikie to różnie, jak popadło. To był maj, było ciepło więc zestaw dzinsy plus polo koszulka też bywało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi