katlia Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Jackie, sciskam ale stanowczo Ci mowie: bedzie dobrze. Jestem na tyle stara, ze znam duzo, ale to naprawde duzo kobiet ktore przechodzily to co Ty teraz przezywasz i bedziesz przezywac. Diagnoza, operacja, chemia. Szok, obawy, lzy. Wszystkie moje znajome sa teraz OK, wlacznie z bratowa ktora dostala diagnoze raka po pierwszej w zyciu mamografii w wieku 50 lat. Terapie na raka piersi sa bardzo skuteczne. Jak maz sie troche ocknie bedzie na pewno bardzo Ci pomagal i wspieral. Trzymam kciuki. Przesylam pozytywne vibes z Colorado. Ale bedzie dobrze. I wyjdziesz z tego silniejsza i zdrowa. It will be OK. Cytuj
kzielu Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 2 godziny temu, Jackie napisał: Ano wiem Póki co skupiam się na fakcie że wprawdzie rak, ale złapany b. wcześnie więc to takie szczęście w nieszczęściu Trzymaj sie. Bedzie dobrze. Cytuj
KaeR Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Będzie dobrze! Moja siostra miała w zeszłym roku. Jakieś dwa lata sobie rósł niezauwazony, że jak już wylapali to na studia studia się guz wybierał. Wszystko się dobrze skończyło. Wcześnie wylapany to już 90% sukcesu. A ja dziś z bratem byłem na biopsji. Guz w tarczycy. Też jakoś rósł niezauwazony. Od przyjazdu do Polski towarzysze mu po lekarzach. Cytuj
haneczka019 Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Jackie trzymam kciuki mocno!!! A mąż pewnie po pierwszym szoku będzie Cię wspierał. Cytuj
katlia Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 14 minut temu, KaeR napisał: A ja dziś z bratem byłem na biopsji. Guz w tarczycy. Też jakoś rósł niezauwazony. Od przyjazdu do Polski towarzysze mu po lekarzach. No to niespokojna wizyte masz... trzymaj sie. Cytuj
Joanna30 Napisano 19 Maja 2017 Zgłoś Napisano 19 Maja 2017 Jackie, trzymam kciuki! Będzie dobrze, bo inaczej być nie może Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi