andyopole Napisano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Tak popatrzylem na te zdjecia @ilon I pomyslalem czy by po ten SWAT nie zadzwonic… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Tak popatrzylem na te zdjecia @ilon I pomyslalem czy by po ten SWAT nie zadzwonic… ...i swat, i policję w obu przypadkach można zgodzić się na zniewolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 1 minutę temu, olmeca napisał: ...i swat, i policję w obu przypadkach można zgodzić się na zniewolenie … z entuzjazmem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 ...i kotełą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 A ja już wiem czemu lubię , duże dzikie koty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 @ilon, likwiduj te fotki bo klusownicy sie szykuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 4 godziny temu, andyopole napisał: Tak popatrzylem na te zdjecia @ilon I pomyslalem czy by po ten SWAT nie zadzwonic… w nyc byl halloweenowy weekend... w metrze widzialem taka pania przebrana za strazaka nowojorskiego fire department...zastanawialem sie czy pozaru nie zrobic w chalupie i nie dzwonic ! haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ulala Ilon coś czuję, że zrobiłyście niezłe zamieszanie na tej imprezie . A Pani Policjanta wypisz wymaluj sobowtór mojej koleżanki. W pierwszym momencie myślałam, że to ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2018 15 godzin temu, haneczka019 napisał: Ulala Ilon coś czuję, że zrobiłyście niezłe zamieszanie na tej imprezie . A Pani Policjanta wypisz wymaluj sobowtór mojej koleżanki. W pierwszym momencie myślałam, że to ona. Haha, cala impreza byla przebierana, malo kto byl bez kostiumow, wiec nie bylo wielkiego szalenstwa. Ale racja, na calej imprezie wydalam mniej pieniedzy niz za jedzenie na stacji benzynowej w drodze powrotnej A pani policjantka to puertorikanka (boziu, czy to jest poprawne w ogole po polsku?!), zapytaj kolezanki czy ma jakies korzenie hahah. 15 godzin temu, ilya_ napisał: w nyc byl halloweenowy weekend... w metrze widzialem taka pania przebrana za strazaka nowojorskiego fire department...zastanawialem sie czy pozaru nie zrobic w chalupie i nie dzwonic ! haha Ja w tamtym roku bylam w weekend przed Halloween w NYC. Bylo super. Dzisiaj smigam do Philly! 17 godzin temu, andyopole napisał: @ilon, likwiduj te fotki bo klusownicy sie szykuja... Hahah <3 17 godzin temu, Łukasz90 napisał: A ja już wiem czemu lubię , duże dzikie koty.... Ze niby ja taka duzaaaa? Andy bedzie musial sie w takim razie wstrzymac od wysylania mi smakolykow HAPPPY HALLOWEEN kochani forumowicze! Kto sie wybiera dzisiaj z pociechami (albo bez) na jakies trick or treat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2018 2 godziny temu, ilon napisał: HAPPPY HALLOWEEN kochani forumowicze! Kto sie wybiera dzisiaj z pociechami (albo bez) na jakies trick or treat? Idziemy z małym zbierać cukierki do taty do pracy, a potem my rozdajemy cukierki. Właśnie skończyłam z dyniami. Ufff... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi