katlia Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 23 minuty temu, ilya_ napisał: potwierdzam, tokio to jedno z najlepszych miejsc jakie widzialem na swiecie. Moj syn tez tak uwaza. Byl w Japoni 2 tygodnie i nie moze sie doczekac powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Ja bylem tylko przez 4 dni, ktorych wiekszosc spedzilem w hangarze ANA na Hanedzie - ale ten wolny czas co mialem to wykorzystalem w pelni, wlacznie w full hardcore experience japonskiego metra/pociagu (JR linia Yamanote konkretnie) w godzinach szczytu (moglem jezdzic taksowkami ale tak sie specjalnie realnego zycia nie zobaczy) - w glowie sie nie miesci ile ludzi moze sie upchnac do pociagu i ja wszyscy stoicko reaguja na bycie sciskanym, popychanem itd. Spokojnie moglbym tam byc miesiac i nie wyczerpalbym ciekawych rzeczy do zobaczenia, tak wiec wroce na pewno - ten wyjazd akurat byl dosc nagly i w kiepskim momencie ale nastepny - czy prywatnie czy sluzbowo - na pewno bedzie lepiej zaplanowany. Jeszcze tak przy okazji - klasa Comfort Select w Delcie (nie, Comfort+ - Comfort Select jest pomiedzy Comfort + (czyli premium economy) a Delta One (business) jest zdecydowanie warta dodatkowej kasy na dlugim locie - poki co chyba tylko na 777 z nowym wnetrzem, A350 i A339 (330 Neo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Godzinę temu, mcpear napisał: gratulacje!!! Przed Tobą najpiękniejsze dni :):):) I nieprzespane noce! Niech się zdrowo chowa! Proście na chrzciny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Gdyby ktos wybieral sie zwiedzic Mount Rushmore I Crazy Horse memorial to koniecznie z opcją wyjścia na górę, robi wrazenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 2 godziny temu, Patipitts napisał: Przyszlam sie pochwalic moim kochanym forumowiczom ze wczoraj o 4:19am czasu central us po 26h walki zostalam po raz pierwszy mama baaaardzo duzego chlopca:) czujemy sie dobrze i pozdrawiamy wszystkich na forum:) nasza wirtualna rodzinka sie powiekszyla Sent from my iPhone using Tapatalk 26h? Dzielna z Ciebie bestia! Gratulacje przeogromne! A jaki duzy ten Twoj chlopak sie urodzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 2 godziny temu, Patipitts napisał: Przyszlam sie pochwalic moim kochanym forumowiczom ze wczoraj o 4:19am czasu central us po 26h walki zostalam po raz pierwszy mama baaaardzo duzego chlopca:) czujemy sie dobrze i pozdrawiamy wszystkich na forum:) nasza wirtualna rodzinka sie powiekszyla Sent from my iPhone using Tapatalk Gratulacje dla Ciebie, taty i małego (lub nie małego z tego co piszesz ) Patipittsika ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Dzieki wszystkim! 26h? Dzielna z Ciebie bestia! Gratulacje przeogromne! A jaki duzy ten Twoj chlopak sie urodzil? 10.1 lbs, 21,5 inchDodam ze sama go wypchalam, bez cesarki sie obylo. Kazdy byl w szoku jak w koncu wyszedl bo szacowana waga urodzeniowa byla na miedzy 8-8.5lbs, wiec tak przypuszczalam ze bedzie duzy ale ze az tak to chyba nikt sie nie spodziewal. Szczegolnie ze ja sama jakas wielka nie jestem. No, ale bylo minelo, jest idealny mimo ze tesciowa musiala mi szafe w miedzyczasie przeorganizowac bo wszystkie ubranka/pieluchy za male czekaly w szafie:pSent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 10.1 lbs? 26h? Kobieto, jestes wielka! Mam nadzieje, ze odpoczywasz. Moj mial 7.1lbs i porod trwal 6.5h i mowie juz nigdy wiecej. Ja to mieczak jestem. Odpoczywaj, a maluch niech rosnie zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 3 hours ago, Patipitts said: Dzieki wszystkim! 10.1 lbs, 21,5 inch Dodam ze sama go wypchalam, bez cesarki sie obylo. Kazdy byl w szoku jak w koncu wyszedl bo szacowana waga urodzeniowa byla na miedzy 8-8.5lbs, wiec tak przypuszczalam ze bedzie duzy ale ze az tak to chyba nikt sie nie spodziewal. Szczegolnie ze ja sama jakas wielka nie jestem. No, ale bylo minelo, jest idealny mimo ze tesciowa musiala mi szafe w miedzyczasie przeorganizowac bo wszystkie ubranka/pieluchy za male czekaly w szafie:p Sent from my iPhone using Tapatalk Gratulacje!!! Mój miał 9lbs i 12oz jak się urodził wiec tez kloc, ale był na świecie już 4h od pierwszych skurczy (drugi poród to i łatwiej). Pamietaj że pierwsze 3m trzeba tylko przetrwac, taki trochę boot camp... potem będzie łatwiej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Dnia 17.01.2020 o 00:32, Jackie napisał: Ciesz, się że nie musiałaś tankować. To jest dopiero wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi