Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, marwin napisał:

@Nexusidlo Jaka jest zaleta CD z 1.75% nad Saving Account z 1.70%, poza oczywistym 0.05%?

Jaki bank taki dobry? Chase mi oferuje zawrotne 0.01% i patrzyłem na WF to podobna stawkę mieli

Napisano
3 godziny temu, Nexusidlo napisał:

Jaki bank taki dobry? Chase mi oferuje zawrotne 0.01% i patrzyłem na WF to podobna stawkę mieli

American Express Bank. Z reguly rowniez Discovery Bank ma podobne oprocentowanie.

Napisano
25 minut temu, marwin napisał:

American Express Bank. 

Nawet nie wiedziałam że jest coś takiego. Człowiek się całe życie uczy :) 

Napisano

U nas juz sprzedaja. Ja akurat nie parzepadam. Ale chyba najczesciej slysze jakie to thin mints sa wspaniale. A ze ja nie lubie mienty to az mi carki przechodza :lol:. Ale jak lubicie to smacznego zycze!

Napisano
34 minuty temu, pelasia napisał:

U nas juz sprzedaja. Ja akurat nie parzepadam. Ale chyba najczesciej slysze jakie to thin mints sa wspaniale. A ze ja nie lubie mienty to az mi carki przechodza :lol:

Osobiście ich nie cierpię ale kupuję bo nie wypada nie kupić :D 

• Haha 1
Napisano
5 minut temu, Jackie napisał:

Chyba jak wszyscy. Słabe są jak nie wiem, ale ponieważ to "girls scouts" to trzeba kupić... Kończy się tak że próbują to upychać po ludziach rodzice...

Powiedziałem córce żeby zapomniała o girl scouts bo ja nie będę ludziom tego gówna wpychał...

• Haha 1
Napisano
11 minut temu, Jackie napisał:

Lepsze girls scout cookies niż boy scout popcorn...