Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chcialem powiedziec, ze - lubie takie dni jak dzis, niby wszyscy wolne, a ja przy robocie, tzn teraz chwilowo przy forum bo sushi na lunch wiechalo. Cisza, pare osob w pracy, parenascie na caly budynek moze, mozna sie skupic, muzyki posluchac i wiecej roboty odpier.....

Napisano
Teraz, ilya_ napisał:

chcialem powiedziec, ze - lubie takie dni jak dzis, niby wszyscy wolne, a ja przy robocie, tzn teraz chwilowo przy forum bo sushi na lunch wiechalo. Cisza, pare osob w pracy, parenascie na caly budynek moze, mozna sie skupic, muzyki posluchac i wiecej roboty odpier.....

Nie tylko Ty pracujesz. Wolne maja przewaznie obiboki ze szkol wszystkiego szczebla, Poczta a jakze - przeciez panstwowa, banki. Reszta zapiernicza. Roznica taka ze rano korkow nie bylo na I5 oraz I205.

Napisano
23 godziny temu, mcpear napisał:

Odwiedzam na weekend Polskę. Ale tu się nikt do siebie nie uśmiecha w sklepach czy na ulicach. Chyba przywykłem już do tej powszechnej uśmięchniętości wszędzie w USA. Nie wiem czy was to też tak uderza.

Stwierdzam, że w USA jesteś generalnie skazany na pozytywny nastrój. Jak jesteś pytany kilka / kilkanaście razy w ciągu dnia "How you doing" i te kilka / kilkanaście razy w ciągu dnia mówisz "good / great / fine / ok" to na końcu w to uwierzysz.

jak jak bylem ostatnio w PL to wszyscy byli usmiechnieci, nawet bardziej niz tu. Buduje sie ta warszawa. Spotkalem ludzi ze studiow, litry gorzaly laly sie niczym wodogrzmoty mickiewicza....

w uberach: sasha, wolodja, valdislaw, volodymir - taka ciekawostka.

Napisano
32 minuty temu, andyopole napisał:

Nie tylko Ty pracujesz. Wolne maja przewaznie obiboki ze szkol wszystkiego szczebla, Poczta a jakze - przeciez panstwowa, banki. Reszta zapiernicza. Roznica taka ze rano korkow nie bylo na I5 oraz I205.

Wypraszam sobie :P Wolne to ludzie biorą bo szkoły nieczynne i dzieci nie ma gdzie zostawić. U mnie dzisiaj normalny dzień pracy na kampusie, ale że szkoły nieczynne to większość ludzi (w tym niżej podpisana) na urlopach

Napisano
15 minut temu, ilon napisał:

Ok kochani forumowicze, czekam na zdjecia paczkow! Chwalcie sie ile dzisiaj wjechalo :D 

U mnie tłusty czwartek dopiero w sobotę :) 

Napisano

Moge liczyc jedynie na nasza księgową. Wczoraj nie pytalem czy zrobi pączki. 

Narazie zmieniam bok i leżę dalej. Autostrada I5 zamknięta z powodu wypadku. Jedyna alternatywna droga już zapchana niemiłosiernie. Zamiast stać w korku poleżę sobie dluzej.