mcpear Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2020 2 hours ago, Jackie said: Teściowa zmarła w zeszły piątek, Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2020 2 hours ago, andyopole said: Kto go spędzi w sposób wzbudzający zazdrość reszty forumowiczów? Jadę jutro pohikować po Sierze 2h ode mnie. Znajomi wyczaili jakiś urokliwy kanion i jedziemy na dwie rodziny. Ceny wynajmu kabin tam w okolicy mnie odstraszyły i wracam wieczorem (minimalny wynajem: 3 noce w ten weekend + specialna promocja $350 za apartament za noc + $200 za wynajem tzw COVID-19 opłata za dezynfekcję i czyszczenie - mam lepsze pomysły jak wydać $1.5k). W południowej CA spodziewany jest heat wave w ten weekend. Proszą aby elektryczność oszczędzać i spróbować klimę włączyć dopiero po 9pm - grożą blackoutem. Zapowiedziane jest jutro 98F w beach cities czyli inland (np downtown Los Angeles) będzie 110 a foothills (jak Pasadena np) 115, na pustyni (Palm Springs) pewnie ze 120-125 - wzbudza to zazdrość w mroźnym Kolorado @pelasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2020 7 minut temu, mcpear napisał: .. będzie 110 a foothills (jak Pasadena np) 115, na pustyni (Palm Springs) pewnie ze 120-125 - wzbudza to zazdrość w mroźnym Kolorado @pelasia? Co Ty, juz powyzej 90 stopni to nie lubie. Ja to kobietka i wiadomo, hormony i te ceregiele Poza tym jeszcze u nas gorąco, ma przyjść drastyczny spadek temperatur w poniedziałek i wtorek, a potem znów powrót do ciepelka. Da się żyć! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2020 U nas jutro ochłodzenie do 28C. A potem przez cały następny tydzień 32-36C. Sledzilem ludowe przepowiednie w sierpniu. Wg nich jesień ma być ciepła i pogodna a zima prawdziwa. Wygląda na to że będzie mróz spadnie śnieg, dobrze bo już ze trzy lata nie było. @Jackie wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2020 11 godzin temu, mcpear napisał: W południowej CA spodziewany jest heat wave w ten weekend. Proszą aby elektryczność oszczędzać i spróbować klimę włączyć dopiero po 9pm - grożą blackoutem. Zapowiedziane jest jutro 98F w beach cities czyli inland (np downtown Los Angeles) będzie 110 a foothills (jak Pasadena np) 115, na pustyni (Palm Springs) pewnie ze 120-125 Biedna Kalifornia... upaly, pozary, air quality... rodzina w Bay Area mowi ze od paru tygodni chowaja sie w domach bo nie sposob oddychac na zewnatrz... trzymajcie sie. This too shall pass. A w lutym kiedy nam jest zimno i wszystko jest brazowe i ble, wy macie zielen, kwiaty i slonce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Nie mam jak się pozbierać, dopiero co teściowa pożegnała się ze światem, teraz w niedzielę moja ukochana szefowa miała wypadek samochodowy i wczoraj zmarła zostawiając dwójkę małych dzieci. Co za francowaty rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 38 minutes ago, Jackie said: Nie mam jak się pozbierać, dopiero co teściowa pożegnała się ze światem, teraz w niedzielę moja ukochana szefowa miała wypadek samochodowy i wczoraj zmarła zostawiając dwójkę małych dzieci. Co za francowaty rok... Wyrazy współczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 53 minuty temu, Jackie napisał: Nie mam jak się pozbierać, dopiero co teściowa pożegnała się ze światem, teraz w niedzielę moja ukochana szefowa miała wypadek samochodowy i wczoraj zmarła zostawiając dwójkę małych dzieci. Co za francowaty rok... Jackie - wspolczuje bardzo! Kondolencje. Dnia 4.09.2020 o 20:17, Jackie napisał: A tak z innej beczki - pił już ktoś pumpkin spice latte w tym roku? Ja, ja! Ogolnie to nie przepadam za niczym dyniowym poza pumpkin pie, ale szczerze mowiac - pumpkin cream cold brew ze starbucksa - life changer! Tylko pianka ma smak dyniowy, ale jest mega, serio, polecam kazdemu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 1 godzinę temu, Jackie napisał: Nie mam jak się pozbierać, dopiero co teściowa pożegnała się ze światem, teraz w niedzielę moja ukochana szefowa miała wypadek samochodowy i wczoraj zmarła zostawiając dwójkę małych dzieci. Co za francowaty rok... Jackie, to straszne ... bardzo mi przykro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2020 9 godzin temu, Jackie napisał: Nie mam jak się pozbierać, dopiero co teściowa pożegnała się ze światem, teraz w niedzielę moja ukochana szefowa miała wypadek samochodowy i wczoraj zmarła zostawiając dwójkę małych dzieci. Co za francowaty rok... Jackie, to bardzo, bardzo smutne. Przezywasz tyle bolu na raz... Sciskam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi