andyopole Napisano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 28 minut temu, katlia napisał: Trzymam kciuku za zdrowie, Andy! Trzymam, trzymam! Wirus wirusem a jeść trzeba. Jeszcze cieply. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 3 hours ago, Jackie said: Nie żebym ten tego, ale u mnie w robocie maski mamy wszyscy i wolno je nam zdejmować tylko w 2 przypadkach: gdy jesteśmy sami w pomieszczeniu i podczas jedzenia (tylko 4 osoby mogą naraz siedzieć w lunchroomie) U mnie tak samo. 4 hours ago, andyopole said: No i co teraz, kochana redakcjo? Test sobie zrobić. Trzymam kciuki za wynik negatywny i aby kolega szybko wrócił do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 2 godziny temu, pelasia napisał: Test sobie zrobić. Bez objawów na test mnie nie wezmą... chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Bez objawów na test mnie nie wezmą... chyba. Jak miales kontakt z osoba zarazona to wezmaSent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskierka Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 18 godzin temu, andyopole napisał: No i kolega wyszedl positive. Jego office (to nasz vce president) jest w innym pomieszczeniu niz moje biurko ale codziennie rozmawialiśmy. No i co teraz, kochana redakcjo? Korzystać z wolnego i obserwować, czy przez 2 tygodnie nie pojawią się jakiekolwiek objawy. W międzyczasie starać się w miarę możliwości unikać kontaktów z innymi. Jeśli już jakieś kontakty są niezbędne to nosić maseczkę, trzymać dystans ok. 2m i starać się nie dotykać niczego w otoczeniu tych osób (żeby na wszelki wypadek nie roznieść zarazków). W sumie ponad to chyba dużo więcej nie jesteś w stanie zrobić. Co do chorowitego kolegi to dobrze, że się opiekujesz, miło że są na świecie dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Próbujemy przebukować bilety do Polski na koniec maja/początek czerwca. Sądziłam że LOT będzie robił trudności ale wystarczyło wysłać wiadomość na fejsie i od razu wszystko załatwione. Brawo LOT! Tyle że... powiedziano nam że lot przebukowany ale póki co jak sprawdzamy to rezerwacja nadal pokazuje grudzień Dzwonić chyba trzeba będzie? EDIT: Niepotrzebnie nastraszyłam, wsio jest przebukowane i oficjalnie lecimy do Polski w maju Edytowane 22 Listopada 2020 przez Jackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 3 hours ago, Jackie said: Próbujemy przebukować bilety do Polski na koniec maja/początek czerwca. Sądziłam że LOT będzie robił trudności ale wystarczyło wysłać wiadomość na fejsie i od razu wszystko załatwione. Brawo LOT! Tyle że... powiedziano nam że lot przebukowany ale póki co jak sprawdzamy to rezerwacja nadal pokazuje grudzień Dzwonić chyba trzeba będzie? EDIT: Niepotrzebnie nastraszyłam, wsio jest przebukowane i oficjalnie lecimy do Polski w maju Trzeba przyznac, ze LOT sobie dobrze radzi z sytuacja. Powodzenia z wycieczka, trzeba trzymac kciuki zeby do maja 2021 sytuacja sie polepszyła. Tez chcialabym jakos w tym okresie leciec do PL. A jeszcze chcialam powiedziec, ze kiedys myslalam ze szkoly online sa latwiejsze od tradycyjnych. Guzik prawda! Zostaly mi jakies 3 tygodnie do konca semestru i juz nie moge sie doczekac. Dziennie spedzam 5 - 6 godzin na czytanie/pisanie/testowanie/research i inne cholerstwa. W tej chwili mecze sie nad pisaniem lab report... Ale jak dobrze pojdzie do to wakacji bede miala Associate Degree. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post agatenka Napisano 23 Listopada 2020 Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 On 8/29/2018 at 12:18 AM, agatenka said: Pierwsza rowerowa przejażdżka mojego małego. Trzeba przyznać ze łatwo nawiązuje kontakty i odrazu zaczyna z "górnej" półki lol Kiedyś się tu "chwaliłam" tym zdjęciem. W zyciu by mi do głowy nie przyszlo ze moj maly przybije piątkę z prezydentem 7 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 30 minut temu, agatenka napisał: Kiedyś się tu "chwaliłam" tym zdjęciem. W zyciu by mi do głowy nie przyszlo ze moj maly przybije piątkę z prezydentem Będzie piękna pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 6 hours ago, agatenka said: Kiedyś się tu "chwaliłam" tym zdjęciem. W zyciu by mi do głowy nie przyszlo ze moj maly przybije piątkę z prezydentem Super! Córka mojego partnera też ma fotkę z JB. Podczas studiów prawniczych robiła staż w jego biurze senackim. A że oprócz polskobrzmiącego nazwiska ma na imię Monika... (podobo było trochę smiechu z tego powodu). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi