mola Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 Pozdrawiam, dotarłam. Przesyłam pocztówkę z miejsca docelowego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 @mola, Ty masz jednak zdecydowanie dluzsze wlosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 3 hours ago, mola said: Pozdrawiam, dotarłam. Przesyłam pocztówkę z miejsca docelowego Heh, NM ? W Indianie jest National RV museum i bylem rozczarowany ze nie jednym z eksponatow nie byl Fleetwod Bounder z meth labem w srodku z BB. Idealnie by pasowal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Iga Świątek idzie jak burza w Paryżu. Finał w sobotę, wiecie może czy na jakimś kanale TV można zobaczyć ten mecz. Nie mam kablowej TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Bedzie na Peacock... platna czesc NBC. Maja oferte miesiac za $5 albo rok za $20. https://www.peacocktv.com/summer-of-peacock?cid=2301evgpkpdsearch12744&utm_campaign=2301evg&utm_source=pk_ggl_gglsa&utm_medium=pd_search_br_srcpy&utm_term=126778&utm_content=126778_126778&gclid=CjwKCAjw-IWkBhBTEiwA2exyOyZL76371bZ9qFO5WvB5CDG5X1LdYx75RIIgTd8Oxxh1qJPdX18iWhoCgwwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.mlive.com/life/2020/09/how-to-watch-nbcs-peacock-tv-for-live-sports-news-entertainment-how-much-does-it-cost-what-does-it-include.html Edytowane 9 Czerwca 2023 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat Napisano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 OTA czyli over the air, jeśli masz antenę i odbiera NBC. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Dostałam dziś wezwanie na jury (how ironic) niestety formalnie nadal nie jestem obywatelem bo nie miałam jeszcze ceremonii wiec ominie mnie kolejny raz ten społeczny obowiązek … Chciałam tez podziękować @mcpear za rady jak przyspieszyć wyrobienie amerykańskiego paszportu - mój mąż dokładnie tak zrobił jak pisałeś i udało się - paszport przyszedł w 6 tygodni! Warto było jechać aż do Wrightwood na appointment teraz spokojnie możemy lecieć do Polski i jest jak wracac! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 9 godzin temu, katlia napisał: Bedzie na Peacock... platna czesc NBC. Maja oferte miesiac za $5 albo rok za $20. https://www.peacocktv.com/summer-of-peacock?cid=2301evgpkpdsearch12744&utm_campaign=2301evg&utm_source=pk_ggl_gglsa&utm_medium=pd_search_br_srcpy&utm_term=126778&utm_content=126778_126778&gclid=CjwKCAjw-IWkBhBTEiwA2exyOyZL76371bZ9qFO5WvB5CDG5X1LdYx75RIIgTd8Oxxh1qJPdX18iWhoCgwwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.mlive.com/life/2020/09/how-to-watch-nbcs-peacock-tv-for-live-sports-news-entertainment-how-much-does-it-cost-what-does-it-include.html 4 godziny temu, lestat napisał: OTA czyli over the air, jeśli masz antenę i odbiera NBC. Dzięki za podpowiedzi. Sprawdziłem program. NBC nadaje jutro na darmowym kanale. Od 6 am PST. Trzeba będzie budzik nastawić na wsiakij słuczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 20 godzin temu, andyopole napisał: Dzięki za podpowiedzi. Sprawdziłem program. NBC nadaje jutro na darmowym kanale. Od 6 am PST. Trzeba będzie budzik nastawić na wsiakij słuczaj. Oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi