Patipitts Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Mi tez sie podobała ta reklama a akurat wtedy jak leciała to sama zostałam w pokoju, wszyscy wyszli gdzies palić czy żarcia dołożyć. Występu całego tak szczerze to nie widziałam bo do połowy meczu byliśmy u znajomych a na halftime show zżyliśmy sie do domu wiec tylko sie na końcówkę załapałam. A mecz... coz... u nas w domu Patriots to świętość, takze była troche rozpacz (zwłaszcza maz, ja bardziej do towarzystwa), ale ogolnie mecz był bardzo emocjonujący. Czyli dobry. Na szczescie narazie koniec futbolu. Cytuj
jkb Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Mecz byl niezly, trzymal w napieciu do konca. Half-time show zazwyczaj nie robi na mnie wrazenia - nie bylo inaczej i tym razem. Ciesze sie ze Eagles wygrali, w szczegolnosci z backup QB. Brady nie zdazyl powietrza z pilki spuscic Cytuj
andyopole Napisano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Jeśli chodzi pączki to liczę tylko na naszą bookkeeper. Ona wie że lubię coś słodkiego wrzucić na ruszt i mam nadzieje ze pączusie przyniesie. Tak, nawiasem mowiac, mój roczny limit to góra dwa pączki w Tlusty Czwartek i fertig. Jak dla mnie, nawet te z mistrzowskiej ręki są dla mnie za tluste. Cytuj
Łukasz90 Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Mnie się zawsze Tłusty Czwartek kojarzy z kolesiem w szpitalu w którym akurat maiłem okazje leżeć , nie chce skłamać ile ich zeżarł ale trafił do nas w bardzo kiepskim stanie.... Cytuj
Zuza007 Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Ręce opadają, co się dzieje Ale, że co? Narodowcy? Cytuj
Gość Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Zobaczycie! Będą krzyczeć że trzeba znieść wizy bo nasze wojsko było w Afganistanie! Czas złapać za popcorn. Cytuj
scarab Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 W związku z czym konkretnie ma być ten protest? Cytuj
Joanna30 Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Z tym, że na naszej prawicy wielkie oburzenie, bo USA śmiały być rozczarowane tym, że ustawa o IPN została podpisana. Cytuj
haneczka019 Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2018 Ale przeciwko czemu ma być ten protest, bo nie za bardzo rozumiem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi