jkb Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 4 minuty temu, kzielu napisał: Ale po co podlewac ? Moja zona ma teorie ze jak sie nie podlewa to sie robi mocniejsza i w sumie poki to co dziala - moze nie wygladac za pieknie w czasie bardziej suchego lata ale nie umiera. Szkoda wody. Hm, no u nas takie podejscie nie podzialalo zbyt dobrze - mamy mala sekcje trawnika ktorej regularnie nie podlewalismy i trawe trzeba bylo siac od nowa na jesieni... Cytuj
haneczka019 Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 3 godziny temu, ilon napisał: Happy Hump Day kochani forumowicze? Co tam, jak tam? Napiszcie cos optymistycznego! U mnie jeszcze 25 dni i wyjazd na dłuuuugo planowany Road Trip po zachodnim wybrzeżu. Na szczęście udało mi się dogadać z pracodawcą w sprawie dłuższego urlopu niż 2 tygodnie (co nie było proste, zresztą kiedyś już gdzieś tu na forum o tym pisałam), ale zgoda na miesięczny urlop jest! Cieszę się jak dziecko . Cytuj
andyopole Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 33 minuty temu, haneczka019 napisał: U mnie jeszcze 25 dni i wyjazd na dłuuuugo planowany Road Trip po zachodnim wybrzeżu. Na szczęście udało mi się dogadać z pracodawcą w sprawie dłuższego urlopu niż 2 tygodnie (co nie było proste, zresztą kiedyś już gdzieś tu na forum o tym pisałam), ale zgoda na miesięczny urlop jest! Cieszę się jak dziecko . Oregon w planach czy omijasz duzym lukiem? Cytuj
mcpear Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 4 hours ago, ilon said: Happy Hump Day kochani forumowicze? Co tam, jak tam? Napiszcie cos optymistycznego! Zaakceptowali mi I-140 Jedyne 13 miesięcy im to zajęło Żadnego RFE i żadnych dodatkowych "atrakcji" 2 Cytuj
Jackie Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 6 godzin temu, Roelka napisał: W piatek mamy rocznice slubu, Gratki! My mieliśmy 1 kwietnia Cytuj
Patipitts Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 Roelka i mcpear gratulacje a ja wlasnie dostałam maila ze moja sprawa jest ready for schedule Interview jestem w ciężkim szoku, mam nadzieje ze sie z tym schedulowaniem wstrzymają jeszcze z miesiąc jak juz sie przeprowadzimy, nie sadzilam w najśmielszymi snach ze to tak szybko i bez RFE bedzie. 1 Cytuj
haneczka019 Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 9 godzin temu, andyopole napisał: Oregon w planach czy omijasz duzym lukiem? No niestety, Oregonu nie ma tym razem w planach . Cytuj
Gość Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 8 godzin temu, Jackie napisał: Gratki! My mieliśmy 1 kwietnia Dzięki. U nas stuknelo 4 lata. A u was? 5 godzin temu, Patipitts napisał: Roelka i mcpear gratulacje a ja wlasnie dostałam maila ze moja sprawa jest ready for schedule Interview jestem w ciężkim szoku, mam nadzieje ze sie z tym schedulowaniem wstrzymają jeszcze z miesiąc jak juz sie przeprowadzimy, nie sadzilam w najśmielszymi snach ze to tak szybko i bez RFE bedzie. Grats! Cytuj
andyopole Napisano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 2 godziny temu, haneczka019 napisał: No niestety, Oregonu nie ma tym razem w planach . To spora sztuka, jechać na zachodnie Wybrzeże i ominąć jeden z trzech stanów leżący nad Pacyfikiem. Nazywa się tak jakoś dziwnie, mało kto słyszał, co innego Kalafiornia, wszyscy będą zazdrościć. 1 Cytuj
Zuza007 Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 Dnia 21.03.2018 o 01:07, andyopole napisał: Jak już jesteśmy w nudnym mieście.... Na początku maja lecę tam na tydzien. Na zwiedzanie będę miał 4-5 dni. Co, oprócz klasyków czyli Statuy Wolności, wyspy Imigrantów, punktu zero, itp. podpowiecie mi do obejrzenia. Interesuje mnie historia i technika. Galerie sztuki tym razem odpuszczam. Gdzie trzeba się zabukowac wczesniej? Będę z przewodnikiem, który mieszkał 20 lat na Battery Park więc potrzebuje tylko punkty, trasa dojazdu i komunikacja po mieście to jego problem. andyopole@ nie wim, czy ktoś Ci już doradził fajne miejsce w NYC dla technicznie zakręconych (nie mam siły przeglądać całego wątku - w końcu w robocie jestem ). jeżeli nie, to polecam https://www.intrepidmuseum.org/ . Mój ojczym, miłośnik lotnictwa był zachwycony! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi