katlia Napisano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Godzinę temu, rzecze1 napisał: Welcome back W której części Wloch byliście? Coś do zarekomendowania? Napoli - Amalfi - Matera. Wszystko do zarekomendowania, ale jezeli nie znasz Matera to naprawde robi wrazenie. Jedne z 3 najstarszych zyjacych miast na swiecie. (Aleppo i jakies inne sa w tym samym wieku.) Chcemy wrocic do poludniowych Wloch i pozwiedzac te najbardziej poludniowe czesci i Sicilje. Jest sporo do zwiedzenia w tej Europie, no jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana12 Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 wyslalam dzis dokumenty z I-751! I ta adrenalinka- przyjdzie RFE czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Plan na weekend - upiec i zapuszkować pierwszą partię pierniczków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Dnia 14.11.2019 o 11:08, katlia napisał: Dawaj znac, to moze sie spotkamy. Co do pogody -- moze byc 15 stopni i slonce, moze byc -10 i sniezyca. Nigdy nie wiadomo. (Ale raczej bedzie malo sniegu albo w ogole nie, temperatura okolo 10 stopni - i mozliwie slonecznie. Znacznie zimniej wieczorem oczywiscie.) Dam znac napewno jak cos! A ja wczoraj wrocilam z Polski i jakos mi tak smutno. Ale poszlam sobie dzisiaj do roboty, zeby chociaz cos produktywnego zrobic, potem pranie i w sumie tyle. Mialam isc jutro na mecz Redskinsow, ale pies mi zas wczoraj zjadl jakies slodycze i teraz jest chory... A co tam u was kochani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Rewitaj @ilon! Bez Ciebie to forum drzemie. Jak moja sąsiadka sprzed lat reagowała na kłopoty zdrowotne swoich dzieci: "wy*ra się i mu przejdzie", tak i Twoje piesio jakoś przeżyje nadmiar świeżych polskich slodyczy. Teraz oglądam Manchester City vs Chelsea a uprzednio zapakowałem wędzarnię i w skupieniu oczekuję efektów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 3 minuty temu, andyopole napisał: Rewitaj @ilon! Bez Ciebie to forum drzemie. Jak moja sąsiadka sprzed lat reagowała na kłopoty zdrowotne swoich dzieci: "wy*ra się i mu przejdzie", tak i Twoje piesio jakoś przeżyje nadmiar świeżych polskich slodyczy. Akurat zjadl zanim mamuska jeszcze wrocila. To juz chyba 5 raz cos takiego sie stalo, wiec jakto nieodpowiedzialna i nieopiekuncza matka wylecze go sama. Juz mi wymiotowal wiec jakby pozbyl sie tego czym sie zatrul, mial juz biegunke, teraz tylko musze pilnowac i wlewac mu rosol zeby nie byl odwodniony. Spi u mnie w robocie, za moimi plecami na krzesle. Dobrze ze duzo spacerowalam po Slasku i mi sie tylek jeszcze na tym krzesle miesci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 (edytowane) Człowiek gdy śpi to zdrowieje więc i piesio będzie zdrów. Edytowane 23 Listopada 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Poszlam do gym. Jestem obolala. Ide jesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 My wlasnie wracamy z Lowe’s. Kupilismy rolety do calego domu. W przyszlym tyg jakos sie wprowadzamy. Wczoraj wybralismy meble. Wiem ze sie nowym domem chwalilam jakos rok temu ale niestety mielismy przeboje po drodze z nim i dlugo trwal ten proces naszej przeprowadzki. No ale juz na finiszu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 7 minut temu, Patipitts napisał: My wlasnie wracamy z Lowe’s. Kupilismy rolety do calego domu. W przyszlym tyg jakos sie wprowadzamy. Wczoraj wybralismy meble. Wiem ze sie nowym domem chwalilam jakos rok temu ale niestety mielismy przeboje po drodze z nim i dlugo trwal ten proces naszej przeprowadzki. No ale juz na finiszu Sent from my iPhone using Tapatalk No wlasnie pamiętałem o nowym domu ale jakos ucichlo i zapomniałem wprosic się na parapetówkę. Czy Wasze klopoty z zakupem wzbogacily Was o jakies nowe wnioski, przemyślenia? Jesli mozesz to sie podziel, moze dzieki temu komus z forumowiczów przydadza się cenne wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi