Patipitts Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 A masz gdzieś zdjęcia? Ja uwielbiam programy na HGTV o domach mobilnych i te wszystkie patenty, żeby wszystko zmieścić A prosze moze dla niektorych to tylko mobile home ale na moje potrzeby jest wystarczajacy i ma wszystko czego oczekuje od domu.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Ale fajny! I duży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Ale fajny! I duży! Dzieki Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 2 godziny temu, Patipitts napisał: A prosze moze dla niektorych to tylko mobile home ale na moje potrzeby jest wystarczajacy i ma wszystko czego oczekuje od domu. Sent from my iPhone using Tapatalk Super! Ja się nie znam, ale czy to znacza, że mobile home nie jest na kółkach? Jak taki przenosić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Super! Ja się nie znam, ale czy to znacza, że mobile home nie jest na kółkach? Jak taki przenosić...? Nasz przyjechal na lawecie jak widac stoi na podwyzszeniu i w razie checi przewiezienia mozna spowrotem na lawete postawic. W jaki sposob dokladnie nie wiem bo akurat bylam w pracy jak stawiali.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 4 minuty temu, Zuza007 napisał: Super! Ja się nie znam, ale czy to znacza, że mobile home nie jest na kółkach? Jak taki przenosić...? Taki dom raczej nie służy do przenoszenia. Nazywa się "mobile" ponieważ jest budowany w fabryce i w dwóch, lub jednej części jest przywozony na miejsce budowy, podłączony do mediów i można się wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Wygooglaj "mobile home trasport" i kliknij na images - na plaskiej semi-trailer sie je przewozi jako oversize load. Wiec one sa mobile ale ich przeniesienie to nie jest 5 minut jak przeciagniecie camping trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Dziękuję wszystkim, jestem teraz troszkę mądrzejsza . To jeszcze jedno pytanie (o dom ze zdjęć). Sam dom jest super, ale "pale" na których stoi wyglądają tak sobie. Czy tę przestrzeń sie jakoś obudowuje (coś tak jak listwa przy szafkach kuchennych)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 21 minut temu, Patipitts napisał: Nasz przyjechal na lawecie jak widac stoi na podwyzszeniu i w razie checi przewiezienia mozna spowrotem na lawete postawic. W jaki sposob dokladnie nie wiem bo akurat bylam w pracy jak stawiali. Sent from my iPhone using Tapatalk I on przyjechał taki juz pieknie wykończony w środku? Sorry za może durne pytania, ale nie spotkałam sie wcześniej z czymś takim a zaciekawiło mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 I on przyjechał taki juz pieknie wykończony w środku? Sorry za może durne pytania, ale nie spotkałam sie wcześniej z czymś takim a zaciekawiło mnie to. Tak wiec te pale beda zakryte. Bedzie zrobiony tzw skirting, tez sobie wrzuc w google kiedys obmurujemy zeby bylo stabilniej. Jak mowie jeszcze nie jest skonczone.I tak, dom przyjechal tak jak jest w srodku z tym ze jest popoprawiane juz sporo bo w transporcie sie troche pouszkadzalo. Jeszcze jest pare drobiazgow do naprawienia.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi