mola Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 1 godzinę temu, cee napisał: Ok wszyscy się chwalą, to i ja coś wrzucę Moje pierwsze faworki Wyglądają cudnie Faworki (i pączki - wiadomo!) mam w planach na tłusty czwartek dopiero. Cytuj
andyopole Napisano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 Lubię i paczki i faworki. Po jednym w Tłusty Czwartek i fertig. Dla mnie za tluste. W sobotę zdjalem z wieszaka dojrzały już schab. 1 Cytuj
mola Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 5 minut temu, andyopole napisał: Lubię i paczki i faworki. Po jednym w Tłusty Czwartek i fertig. Dla mnie za tluste Prawda! U nas takie rzeczy tylko raz w roku, zazwyczaj zapraszamy znajomych na kawę, tak, żeby samemu wszystkiego nie zeżreć. A taki schab mogłabym częściej jeść... Cytuj
andyopole Napisano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 1 minutę temu, mola napisał: Prawda! U nas takie rzeczy tylko raz w roku, zazwyczaj zapraszamy znajomych na kawę, tak, żeby samemu wszystkiego nie zeżreć. A taki schab mogłabym częściej jeść... Nie żebym się chwalił ale wyszedł pyszny. Tak w ogóle robiłem pierwszy raz w zyciu. Cytuj
mcpear Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 1 hour ago, mola said: Prawda! U nas takie rzeczy tylko raz w roku, zazwyczaj zapraszamy znajomych na kawę, tak, żeby samemu wszystkiego nie zeżreć. I komu będziecie kibicować? Kansas czy SF? Cytuj
Xarthisius Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 30 minutes ago, mcpear said: I komu będziecie kibicować? Kansas czy SF? Pierwsze footballowe slownictwo naszego Syna (jeszcze jak mial 2 lata), to bylo: "Mahoooomes!! Touchdooown!". Powtarzal po tatusiu, takze go figure! 2 Cytuj
MeganMarkle Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 7 hours ago, mcpear said: I komu będziecie kibicować? Kansas czy SF? Go 49ers!!!! Cytuj
MeganMarkle Napisano 2 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2020 (edytowane) Właśnie mój stary wybył na 5h z domu oglądać SB z kumplami a mnie zostawił z dwójka dzieci.... awesome :/ zgodzilam się bo wiem że mecze footballu są godzinne, nie wiedziałam ze Amerykanie z godzinnego meczy robią 4godzinne show, głównie składające się z reklam i koncertów, tylko przerywanych momentami gry (facepalm!!) Edytowane 2 Lutego 2020 przez MeganMarkle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi